Muokkaa ja tilaa Hinta 39 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Adventure on Bicycle

Lisää hauskuutta ja seikkailua lastenhuoneeseen tai lastenhuoneeseen Adventure on Bicycle -taustakuvan omituisella läsnäololla. Tämän tapetin persikkaiset sävyt luovat suloisen ja viehättävän tunnelman paitsi seinälle myös koko huonetilaan. Tämän tapetin leikkisät kuvitukset lisäävät sen omituista luonnetta. Tässä taustakuvassa näkyy erilaisia eläimiä, jotka tekevät siitä opettavaisen ja stimuloivat lasten uteliaisuutta ja mielikuvitusta. Sen sävyt herättävät lempeän tunnelman, joka on ihanteellinen, jos haluat saada huoneen näyttämään viihtyisältä ja ilmavalta. Tämä taustakuva on ehdoton valinta niille, jotka haluavat muuttaa huoneensa estetiikkaa leikkisillä kuvituksilla, mutta ei kuitenkaan ylivoimaisesti.

Huoneen sisustus on omituinen Seikkailu polkupyörällä -taustakuvalla

Lapset ja nuoret rakastavat kiistatta tätä tapettia sen mielikuvituksellisen läsnäolon vuoksi, mikä luo viehättävän huoneen sisustuksen. Jos etsit sisustusta, joka saa lastenhuoneesi tai lastenhuoneesi näyttämään ainutlaatuiselta ja leikkisältä, olet juuri löytänyt sen tämän Polkupyörätapetin avulla. Kodin sisustus heijastaa kodinomistajien persoonallisuutta, ja tämä teoria pätee myös huoneen sisustukseen. Lastenhuoneiden saaminen näyttämään eloisilta ja omituisilta on ihanteellista, sillä se esittää jotenkin, keitä he ovat ja miten ihana paikka voi olla, jos se sopii hyvin yhteen sen sisällä asuvien ihmisten kanssa.

Miten sisustaa Seikkailu polkupyörällä -taustakuvalla

Kontrasti auttaa sinua tasapainottamaan tilasi visuaalista painoa ja luomaan tyylikkään sisustuksen, kuten moderneissa kodeissa, mikä parantaa tämän tapetin ulkonäköä koko huoneessasi. Maan sävyt voivat olla hyviä päävärejä värimaailmassa, jos yrität rauhoittaa yleisöäsi ja välittää lämpöä. Huoneesi tyylikästä ulkonäköä voidaan parantaa käyttämällä mustaa, harmaata, valkoista ja ruskeaa väriä yhdessä. Pidä hauskaa sisustamisessa Adventure on Bicycle -tapetilla, sillä tämän tapetin väri voi sopia mihin tahansa tyyliin, jonka haluat huoneeseesi.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
PWB
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e317730
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Asennusvideo

Lataa asennusohjeet

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.