Muokkaa ja tilaa Hinta 35 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Bookshelf

Huolimatta siitä, kuinka tavallinen, tyhjä ja paljas huoneesi on - siitä tulee välittömästi tyylikäs huone, jossa on runsaasti koriste-elementtejä asentamalla kirjahyllytapetti. Tässä seinätaiteessa on esillä lukemattomia erikokoisia, -muotoisia ja -värisiä kirjakeräilyesineitä. Nämä koriste-elementit huokuvat historian tuntua, joka voi hurmata vierailijasi ja saada kenet tahansa tuntemaan olonsa kodikkaaksi. Se on ainutlaatuinen sisustusinspiraatio asuin- ja liiketiloihisi. Kirjahylly-tapetti on nostalginen huoneinspiraatio Tässä on syy, miksi tämä kirjatapetti tuo sisätiloihisi nostalgista tunnelmaa: Siinä on vanhoja tietosanakirjoja, paksuja ja painavia julkaisuja sekä vintage-kirjoja. Antiikkikeräilyesineitä rakastavat kodinomistajat rakastavat myös tätä kirjahyllykoristetta. Suurin osa tästä hyllystä löytyvistä kirjoista on seepianvärisiä, mikä saa tapetin herättämään sentimentaalisen tunteen. Vieraile elämässä ennen internetiä aina, kun astut huoneeseesi. Kodin sisustaminen kirjahyllytapetilla on kuin palaisi menneeseen aikakauteen, jolloin ei ollut Googlea, sosiaalista mediaa ja Netflixiä. Se oli aikaa, jolloin ihmiset tukeutuivat kirjastoihin opiskelussa ja viihteessä, ja painetun kirjan lukeminen oli vielä trendikästä. Näin voit vaalia vanhaa sieluasi ja rakkauttasi tietoon. Vintage-sisustustyylin ja kodikkaan kodin suunnittelun luominen Vintage-sisustustyyli on yksi kodin harrastajien ja sisustussuunnittelijoiden rakastetuimmista teemoista. Jos haluat tuoda tämän tyylin tiloihisi, voit sovittaa tämän kirjojen sisustuksen antiikkisiin tai perittyihin huonekaluihin ja vanhanaikaisiin aksentteihin. Valitse myös kaarevia malleja, kovapuuta, kirjailuja ja antiikkiesineitä. Vintage-tunnelmaan sopivat värit ovat beige, valkoinen, kerma, vaalean ruusunpunainen ja pehmeät harmaat sävyt. Lämpimän näköiseksi tämän kirjahyllyn seinätaiteen tekevät vanhat kirjakeräilyesineet ja seepianväriset kirjat. Mainittu sävy tuo viihtyisän tunnelman, joka jäljittelee auringonsäteitä, jotka voivat lohduttaa ketä tahansa. Ja koska kirjastot tuntuvat turvallisilta paikoilta, kotikirjasto-ilmeen saaminen voi tehdä perheestäsi ja vierailijoistasi mukavampia. Tuo siis tämä kirjahyllyn sisustus olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, toimistoon, odotustiloihin ja muihin tiloihin.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
Christian society
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti
Tuotenumero:
e20868
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.
Tämän aiheet eri vaihtoehdot:

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Asennusvideo

Lataa asennusohjeet

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.