Muokkaa ja tilaa Hinta 39 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Help

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Animal Portraits Wall

Animal Portraits Wall -tapetti: Viehättävä ja leikkisä seinäkoriste, joka tuo eläinystävät kotisi sydämeen. Animal Portraits Wall -tapetti on täydellinen valinta eläinten ystäville ja niille, jotka haluavat lisätä kodikasta lämpöä ja persoonallisuutta sisustukseensa. Tämä tapetti esittelee kokoelman kehystettyjä maalauksia, joissa on hevosia, lehmiä, lampaita, vuohia ja lintuja, kaikki esitettyinä veikeällä tyylillä.

Elävöitä tilasi Animal Portraits Wall -tapetilla

Tässä on joitain tämän taustakuvan tärkeimpiä ominaisuuksia:

 • Monipuolinen kokoelma kehystettyjä eläinaiheisia maalauksia
 • Leikkisä ja mielikuvituksellinen tyyli, joka luo lämpimän tunnelman
 • Sopii erinomaisesti lastenhuoneisiin tai rentoon oleskelutilaan

Tuo kotiisi lämpöä ja eläinten charmia Animal Portraits Wall -tapetilla

Animal Portraits Wall -tapetti on ihanteellinen valinta lastenhuoneeseen, jossa se luo iloisen ja mielikuvituksellisen ympäristön. Se sopii myös mainiosti olohuoneeseen tai työtilaan, tuoden tilaan kodikasta tunnelmaa ja keskustelunaiheita.

Tapetin yhdistäminen tummien seinien, puisen kalustuksen ja pehmeiden tekstiilien kanssa luo kodikkaan ja kutsuvan ilmapiirin. Eläinaiheiset kehykset ja nostalgiset kuvat luovat leikkisän ja samalla perinteitä kunnioittavan ilmeen, joka on sekä rentouttava että inspiroiva.

Valitse tavallisesta tai premium-tapetista – kaikki ympäristöystävällinen ja PVC-vapaa. Standard on klassinen ja kestävä valinta, kun taas premium tarjoaa parempaa kestävyyttä ja puhdistettavuutta mattapintaisella pinnalla. Jos haluat irrotettavan vaihtoehdon, tarjoamme myös kuori- ja -kiinni tapetti.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e330237
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.