Muokkaa ja tilaa Hinta 35 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Sailing

Jokainen esine, väri ja viiva tässä Purjehdus-tapetissa herättää rauhallisuutta. Se esittelee seesteisen maiseman kuohuvasta merestä. Kaukaa näkyvät siluettivuoret ovat hennoilla viivoilla hahmoteltuja ja ohuen sumun peittämiä. Näiden kauniiden yksityiskohtien lisäksi rauhallisella vedellä sujuvasti purjehtiva jahti. Tällainen maisema inspiroi rauhaa. Kauniin paikan lisäksi tämän maisemaseinätarran yksiväriset värit tekevät siitä myös rauhoittavan; kun sitä käytetään merimaisemien kuvaamiseen, mustavalkoinen valokuvaus voi rauhoittaa minkä tahansa mielen. Kodinomistajat, jotka haluavat ajattoman ja seesteisen asuintilan, rakastavat tätä seinätaidetta.

Miten purjehdustapetti voi vaikuttaa mielialaan ja huoneen tunnelmaan

Esittele tämä arvokas hetki kodin sisustuksessa, jotta huoneesi tuntuisi olevan kuin lomamatka. Loppujen lopuksi kauniit maisemat voivat viedä sielusi levolliseen paikkaan. Kun jahti kulkee merellä ja meri heijastaa loistavaa auringonvaloa, rentoudu sohvallasi, lepää sängyssäsi tai nauti ajasta rakkaidesi kanssa olohuoneessa, makuuhuoneessa ja ruokasalissa. Ennen kaikkea tämän maisemallisen seinätaiteen aihe kantaa universaalia kauneutta, jota kaikenikäiset ihmiset rakastavat. Lapset näkevät meret lempipaikkanaan, jossa he voivat vapaasti uida ja leikkiä, kun taas aikuiset näkevät sen rentouttavana paikkana. Anna siis kaikkien kotonasi vierailevien nauttia tästä maisemallisesta seinämaalauksesta.

Huoneen suunnitteluun liittyviä inspiraatioita, jotka sopivat tähän seinädekaaliin

Tämän maisematapetin yhdistäminen mustavalkoiseen sisustukseen luo dramaattisen vaikutelman ulkoilmatunnelman sijaan. Harmaasävyinen valokuva herättää nostalgiaa, kun taas mustavalkoiset värit huokuvat arvoituksellisuutta. Jos siis haluat saada huoneesi suunnittelusta runollisen ja nostalgisen näköistä, valitse tämä teema. Toisaalta voit valita myös rannasta inspiroituneen sisustustyylin. Tämä teema herättää hilpeän tunteen ja ulkoilman tunnelman, joka herättää iloa. Jos haluat edistää positiivisia tunteita tällä rannan seinädekaalilla, valitse rannikkotyyli.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
GI Collection
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e40250
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Asennusvideo

Lataa asennusohjeet

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.