Muokkaa ja tilaa Hinta 35 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Help

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Extreme Motorcycle Sports

Motocrossin harrastajat, jotka rakastavat moottoripyöräurheilun tuomaa adrenaliiniryöppyä, arvostavat tätä Extreme Motorcycle Sports -taustakuvaa, jossa näkyy kuva moottoripyöränäyttelyn lennosta, mikä luo seikkailunhaluista tunnelmaa huoneeseesi. Tämä taustakuva muuttaa epäilemättä tilasi ilmapiirin rohkeaksi ja uskaliaaksi. Maastopyörä on tämän taustakuvan keskellä oleva kuva, joka muodostaa täydellisen symmetrian kodin sisustukseen ja erinomaisen keskipisteen tämän rohkean urheilulajin tähdelle. Tämä tapetti on täydellinen varkaus niille, jotka rakastavat seikkailuhenkistä urheilua, joka lisää esteettisyyttä huoneensa sisällä.

Uniikki kodin sisustus

Tämä taustakuva näyttää jännittävän hypyn ratsastajan ja hänen maastopyöränsä kanssa, mikä luo visuaalisesti houkuttelevan, joka tekee tästä urheilusta erilaisen ja rohkean. Tämän taustakuvan ottaminen kodin sisustukseen luo ainutlaatuisen mutta jännittävän ilmeen. Emme yleensä näe tällaista tapettimallia kodin sisällä. Silti tämä taustakuva todistaa, että sellaisen hankkiminen tekee huoneestasi valoisamman ja innostaa sinua henkiseen voimaan, jollaista motocross-kuljettajilla on kestääkseen maaston tai elämän esteiden aiheuttamat paineet. Tämän taustakuvan esittämä rohkea asenne kiehtoo kaikkia, jotka katsovat sitä mihin tahansa tilaan, johon haluat sen asentaa.

Miten yhdistää Extreme Motorcycle Sports -taustakuva

Jos olet tällaisen urheilun harrastaja, motocrossiin liittyvien lisävarusteiden näyttäminen on ihanteellinen vaihtoehto. Näin tehden tehostat tapetin teemaa ja luonnetta huoneen sisällä. Musta, sinappi, ruskea, harmaa ja valkoinen ovat parhaita valintoja Extreme Motorcycle Sports -taustakuvan teeman pariksi. Näiden värien sisällyttäminen huonekaluihin ja verhoiluihin lisää merkittävästi tämän mutaisen ja äärimmäisen urheiluteemaisen tapetin urheilullista tunnelmaa. Tämä tapetti korostaa valkoista seinää, mikä saa sen näyttämään kirkkaammalta ja huoneesi tilavammalta.

Tietoja tuotteesta:

Copyright:
Robert Balog
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e310258
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.