Talvi

Talvi erottuu edukseen eleganssin sävyjen sävyttämänä. Alastomat ja häpeilemättömät seinämaalauksemme ovat rohkeille ja pelottomille. Talvi on joskus karu ja kylmä, joskus loistava seLue lisäälkeässä kauneudessaan, ja siinä on kyse siitä, että tulet toimeen olemuksesi kanssa. Talvi on maaginen rauhallisuudessaan, ja se on rauhallinen. Se on seesteinen. Täydellinen avantgardistiseen kotiin, jossa on moderni, puhdas tunnelma, tapettimme vangitsevat tämän vuodenajan todellisen olemuksen. Huolellisesti valitulla tapetilla voit luoda rauhallisen tilasi, tehdä pohdintoja ja luoda huoneestasi vetäytymispaikan pois elämän hälinästä. Valitse talven mallistostamme seinätapetti, joka viestii herättävästä itsestäsi.

Kylmää mutta mukavaa seinämaalausta

Kylmin vuodenaika, jota monet pitävät synkkänä ja surullisena, koska ympäristöstä näkyy vähemmän värejä. Päinvastoin, talven kuvat ja värit voivat tehdä eron kotisi sisustukseen. Talven kylmän lämpötilan lisäksi on myös kauniita maisemia jään ja lumen ja tuo myös esiin loma-ilon kaikista. Se on perhevierailujen, juhlien ja tietysti kodin koristelun aikaa. Photowallilla on laaja valikoima seinämaalauksia, jotka muuttavat sisustuksesi ulkonäön täysin. Näiden joukossa ovat Talvi-seinämaalaukset, jotka näyttävät varmasti kylmiltä, mutta saavat kotisi näyttämään kodikkaalta ja kutsuvalta. Lumen täyttämästä ympäristöstä otettujen kuvien avulla sisustuksesi ulkonäkö näyttää varmasti upealta. Talvi liittyy myös jouluun. Punaisen, valkoisen, vihreän ja hopean kanssa talviset seinämaalaukset saavat varmasti kotisi näyttämään viihtyisältä ja kutsuvalta. Älä anna talven synkän ulkonäön hämätä, sillä se on aina onnellinen vuodenaika, sillä talven aikana on niin paljon hyviä muistoja ja aktiviteetteja. Se on kausi juhlia, ja Photowall haluaa, että kotisi tuntuu ja kokee tuon ihanan kokemuksen. Hämmästyttävien seinämaalaussuunnitelmien avulla perheesi ja ystäväsi rakastavat varmasti kotiasi tai tilaasi. Lumi ja maisemat ovat melko mahtavia, jotka varmasti tekevät kodistasi tai tilasta iloisen ja valoisan. Joten jos luulet, että talvi voi olla synkkä kausi, ajattele uudelleen. Se on itse asiassa kausi täynnä hauskuutta ja jännitystä.

Talvi - juhlan vuodenaika

Pidetään vuoden kylmimpänä vuodenaikana napa- ja lauhkeilla vyöhykkeillä. Tämä syksyn jälkeinen ja kevättä edeltävä vuodenaika johtuu siitä, että maapallon akseli on kyseisellä pallonpuoliskolla suunnattu poispäin auringosta. Vuodenaikojen symboliikka on usein unohdettu ja erittäin voimakas. Vuodenajat voivat muuttaa mielialaa, muuttaa elämäämme ja näkökulmia. Luonto osoittaa meille, että kaikki asiat muuttuvat, ja vuodenajat ovat täydellisiä esimerkkejä siitä, että kaikki asiat muuttuvat. Symbolisesti talvea hallitsee erakko, erakko. Se antaa tilaa horrokselle. Elämä jähmettyy, asuu ja vaikenee. Sanotaan, että vuodenaika on sisäänpäin kääntymisen, mietiskelyn ja sisäänpäin menemisen aikaa. Talvi kutsuu meitä hiljentämään mielen, hiljentämään sielun ja kiteyttämään sisäiset toimintamme. Talvivalkean aika luistella on keino saada puhtautta ja kirkastumista.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.