Rannat

Kun huoneen taustakuvaksi valittu seinämaalaus on mahdollisimman tehokas, se on usein kirkasvärinen ja tarjoaa pakenemisen tunteen - juuri sen, mitä ranta-seinämaalauksesta saa. NäLue lisääkauniisti muotoillut seinämaalaukset sopivat monenlaisiin tiloihin, ja ne luovat tilan tuntua, jonka saat vain rantakuvan sinisestä horisontista. Etsitpä sitten pohjoiseurooppalaisen rannan pastellisempia sävyjä tai Karibian rannikon voimakasta väriloistoa, löydät sen mallistostamme.

Luonnonkauneus ilmaistuna maan, meren ja taivaan kautta

Monissa ranta-aiheisissa seinämaalauksissamme sinisen taivaan, joskus smaragdinvihreän meren ja hiekan ja kiven pehmeän sävyn yhdistelmä tekee maisemasta niin idyllisen. Tällaiset seinämaalaukset sopivat erinomaisesti seinälle, ja ne on valmistettu hienoimmista rannikkokuvauksista. Ota esimerkiksi vaikuttava Gotlannin rantakuva, jossa yhdistyvät lähes läpinäkyvä taivaansininen sävy, korkeiden pilvien häivähdysmäinen valkeus ja hohtavan vihreät dyynit, jotka puhkeavat rannan kivien harmaan, keltaisen ja pehmeän ruskean sävyjen läpi. Toisen dramaattisen, mutta yhtä rauhoittavan ilmeen saat kokeilemalla Rock Cave on the Beach -kuvaa, jossa on dramaattisia kellertäviä hiekkakiven värejä, jotka näkyvät myöhäisessä auringonpaisteessa ja syvissä varjoissa, ja jonka takana näkyvät meren rauhalliset siniset vedet. Molemmat tuovat luonnon elementit yhteen loistavissa yhdistelmissä ja tarjoavat siten näkymän, joka on melkein yhtä hyvä kuin siellä oleminen. Lisäksi Somewhere Over the Rainbow on toinen taivas-, maa- ja merikohtauksistamme, jossa on dramaattinen maisema kultaisen hiekkarannan niemessä, ja kaikki tämä vasten luonnollisen sateenkaaren loistamaa taivasta. Tässä, kuten niin monessa muussakin, voisit melkein kastaa varpaasi kristallinkirkkaisiin vesiin!

Maalattu taustakuva

Upeiden rantakuviemme lisäksi, jotka herätetään henkiin vaikuttavan suuressa mittakaavassa, meillä on myös useita tulkinnallisempia seinämaalauksia. Kokeile esimerkiksi David C. Millerin Another Beautiful Day -maalausta, joka asettaa maalatun auringonlaskun taivaan jännittävään trooppiseen ympäristöön. Hän on myös vastuussa joistakin muista rantakohtauksistamme, kuten seinämaalauksesta Day at the Beach, jossa on sinisen ja vaaleanpunaisen värinen silokuvioinen taivas, jossa varovasti kahlaavat linnut nauttivat päivän viimeisestä auringonvalosta. David Jamesin Beach Path on toinen kategorian arvokas valinta, sillä siinä on hieman erilainen näkökulma, jossa ranta näkyy vain puiden reunustaman rantapolun takana. Tässä kohtauksessa katsot eteenpäin ja kuvaan, ja se sopii täydellisesti asennettavaksi kotiisi luomaan enemmän tilan tuntua, ihmeellisyydestä puhumattakaan! Mikki ja ystävät - ranta on taas yksi esimerkki hauskasta rantakuvasta, joka sopii kaikenikäisille lapsille. Tämä seinämaalaus sopii erinomaisesti makuuhuoneeseen tai leikkihuoneeseen, ja siinä jengi on täydessä vauhdissa, ja siinä on kaikki rannalla odotettavissa olevat temput.

Trooppiset lämpötilat

Joskus haluat seinämaalauksen nostattavan kulmakarvoja ja joskus nostattavan lämpötilaa. Onneksi monissa tapettiseinämaalauksissamme esitetyt trooppiset rannat pystyvät molempiin. Katso esimerkiksi sellaista kuvaa kuin Palm Beach Sundown. Tässä kuvassa, jonka voisi toistaa missä tahansa Floridasta Thaimaahan tai Jamaikalta Bruneihin, näkyvät elegantit palmupuut mustina siluetteina, jotka kohoavat rannalta taivaalle. Taustalla on rauhallinen heijastava meri, ja aurinko paistaa kirkkaasti, kun se näyttää melkeinpä tulevan kosketuksiin veden kanssa. Taivas on värikylläinen, ja vaaleanpunainen vaihtuu oranssiin, punaiseen ja jopa violettiin. Muualla on paratiisimaisia maisemia, joissa tyhjät rannat ovat täydessä päivänvalossa ja tarjoavat ihastuttavia vesiä ja hienoa valkoista hiekkaa, joka näyttää jatkuvan loputtomiin. Tutustu Trooppinen rantakuva tai Palm and Bliss -rannat ovat vain kaksi esimerkkiä tällaisesta huolettomasta maisemasta, jossa väkijoukko ei pilaa mitään.

Meren voima

Seinämaalauksemme eivät tietenkään keskity vain rauhoittaviin ja idyllisiin rantakohtauksiin, vaan niissä voi myös näyttää meren koko majesteettisuuden kaikessa loistossaan. Mustan rannan kaltaiset merikohtaukset esittävät eloisan kuvan yksitoikkoisessa sävyssä, jossa aallot, roiskeet, liike ja voima on vangittu yhteen dramaattiseen kuvaan. Beach Mood on toinen esimerkki, jossa taivas hallitsee kuvaa ja vedet näyttävät siltä, että ne ovat kääntymässä hetkenä minä hyvänsä. Breaking Wave taas esittelee meren pelottavimmillaan, kun aaltoilevat vedet ryntäävät kohti maata, ja kaikki tämä nähdään yläpuolella olevan harhailevan lokin katselemana. Jos tämä ei miellytä, tutustu Sand Writingiin, jossa näytetään kauniita luonnollisia kuvioita, jotka jäävät rantaan, kun dynaamiset vuorovedet ovat ohi.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.