Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

09-85671427 09-85671427
Sandy dyynejä ja meri - Tapetti - Olohuone

385

aihetta

Rannat

Mahdollisimman säväyttävää tapettia etsiessä valitaan usein kirkkaanvärinen tapetti, joka saa ajatuksemme siintämään kauas - tämä elementti on usein läsnä esimerkiksi ranta-aiheisissaLue lisää tapeteissa. Moniin tiloihin sopivat kauniit tapetit luovat tilan tuntua, joka muuten on tavoitettavissa vain rantamaisemien sinisissä horisonteissa. Etsitpä sitten pastellisävyisiä värejä Euroopan kohteista, tai Karibianmeren intensiivisen eloisia värejä, löydät ne valikoimastamme.

Luonnonkauneutta maalla, merellä ja ilmassa

Monien ranta-aiheisten tapettiemme toistuvat elementit, kuten sininen taivas, smaragdinvihreä vesi tai hiekan ja kiven pehmeät sävyt, tekevät näistä maisemista niin idyllisiä. Nämä tapetit on tehty maailman kauneimmista ranta-aiheisista valokuvista. Otetaan esimerkiksi Gotland Beach, vaikuttava rantamaisema Gotlannista, jossa yhdistyvät lähes läpikuultava taivaansini, korkeiden pilvien ohut valkoinen harso, harmaiden sävyjen läpi hohtavat vihreät dyynit, sekä rantakiveyksen keltaiset ja pehmeän ruskean sävyt. Rock Cave on the Beach on toinen upea teos, jonka dramaattisen keltaiset hiekan värit, iltapäiväaurinko ja sen luomat varjot, sekä rauhallinen sininen meri luovat hätkähdyttävän upean maiseman. Molemmat kuvitukset yhdistävät luonnollisia elementtejä upeissa vivahteissaan, ja luovat siten maiseman, joka on lähes yhtä täydellinen kuin paikan päällä. Lisäksi Somewhere Over the Rainbow -tapettimme on yksi niistä kuvituksista, jossa voi selkeästi nähdä maa-, meri- ja ilmaelementin. Se on vaikuttava rantamaisema, jonka kultaisen rantahietikon taustalle on kaartunut luonnollinen sateenkaari. Tämän, kuten monen muunkin ranta-aiheisen tapettimme kohdalla tuntuu siltä, että voisit melkein kastaa varpaasi kristallinkirkkaaseen veteen!

Maalattu tapetti

Laajan ranta-aiheisten valokuvatapettiemme lisäksi valikoimassamme on myös lukuisia eri tapetteja, jotka jättävät enemmän tulkinnan varaan. Esimerkiksi David C. Millerin Another Beautiful Day on kaunis kuvitus trooppisesta auringonlaskusta, joka saa ihon kananlihalle. Samalta tekijältä löytyy valikoimastamme myös muita tapetteja, kuten Day at the Beach -kuvitus, jossa kalanruotokuvioinen taivas hehkuu vaaleanpunaisen ja sinisen väreissä matalikoissa kahlaavien lintujen nauttien viimeisistä auringonsäteistä. David Jamesin Beach Path on myös hyvä valinta tässä kategoriassa. Siinä ranta kuvataan hieman eri näkökulmasta puiden reunustaman rantatien päässä. Tämä tapetti saa katseen suuntautumaan syvälle kuvaan, joten se avartaa ja tuo kätevästi tilan tuntua kotiisi - puhumattakaan sen kauneudesta! Mickey and Friends – Beach on sen sijaan esimerkki valikoimamme hauskoista teemoista, ja se sopii täydellisesti kaiken ikäisten lasten huoneisiin. Tässä tapetissa on tuttu Disney-jengi vauhdissa asianmukaisissa ranta-aktiviteeteissaan.

Trooppiset lämpötilat

Tapetilla voi kohottaa mielialaa - sekä lämpötilaa. Trooppiset ranta-aiheet tapeteissamme pystyvät onneksi molempiin. Otetaan esimerkiksi Palm Beach Sundown: Maisema, joka voisi olla ikuistettu niin Floridassa, Thaimaassa, Jamaikalla kuin Bruneillakin, kuvaa elegantteja palmupuita mustine siluetteineen kurkottamassa taivasta kohti. Auringon viimeiset säteet muodostavat tyynen veden pintaan kultaisen sillan. Taivas hehkuu täyteläisen pinkin, oranssin, punaisen ja purppuran sävyissä. Valikoimastamme löydät myös paratiisimaiset tyhjät rannat vilvoittavine kirkkaine vesineen ja valkoisine hiekkarantoineen, jotka tuntuvat jatkuvan loputtomiin. Tutustu esimerkiksi Tropical Beach Scene- ja Palm and Bliss -kuvituksiin, joissa tämä huolettomuus ja koskemattomuus on läsnä.

Meren voima

Tapettivalikoimassamme on tietysti myös maisemia, jotka näyttävät meren koko majesteettisuuden ja voiman rauhoittavien ja idyllisien ranta-maisemien sijaan. Valikoimamme monet dramaattiset merimaisemat, kuten esimerkiksi The Black Beach, ovat kuvia, joissa meren liike on vangittu hienosti teoksen monotoniseen henkeen. Beach Mood on hyvä esimerkki kuvasta, jossa rantamaisemaa hallitseva taivas näyttää siltä, kun se puhkeaisi myrskyyn hetkenä minä hyvänsä. Breaking Wave -taulu taas osoittaa meren voiman: suuret aallonharjat vyörymässä kohti maata, lokki niiden yläpuolella liitäen. Jos nämä teokset eivät säväytä, niin tutustu esimerkiksi Sand Writing -tapettiin, joka näyttää kauniit luonnon muokkaamat kuviot rantahiekassa nousuveden laskiessa.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.