Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

09-85671427 09-85671427
Japanin eminenssi - Tapetti - Keittiö

737

aihetta

Vuoret

Vuoret ovat olleet haasteenamme aikojemme alusta lähtien. Ne odottavat kiipeilijää, piirtäjää ja niiden pauloihin unohtuvaa. Vuoriaiheisella tapetilla tuot kotiisi palan vuorimaisemLue lisääan luonnollista taikaa ja tunnelmaa. Vuoriaiheinen tapetti rauhoittaa mieltä, ja sopii mihin tahansa tilaan. Nauti fantastisista, tarunomaisista, totuudenmukaisista, koskettavista ja sykähdyttävistä korkeuksista. Koe näiden jättiläismäisten vuorien voima, kun katselet niitä seinälläsi. Inspiroi itseäsi ja perhettäsi: tahto voi siirtää vuoria.

Sijainnit

Hanki lempipaikkojasi ja -korkeuksiasi kuvaava tapetti. Täydellisiä paikkaesimerkkejä tapettiin ovat esimerkiksi Picos de Europa; Tenayan kanjoninäkymät, Morainjärvi, Coloradojoen näkymät ylhäältä katsottuna, ja paljon muuta. Afrikasta Aasiaan, Euroopasta Australiaan, Pohjois-Amerikasta Etelä-Amerikkaan - vuoristomaisemat kaikkialla maailmassa odottavat pääsyä olohuoneesi seinää koristamaan.

Toiminta

Vuoriaiheisissa tapeteissamme on muun muassa kuvituksia kuuluisista tulivuorista, Alppien yllä lentävistä linnuista, pauhaavista vuoristojoista, ja monista muista vaikuttavista näkökulmista, jotka herättävät vuoret henkiin. Auringonnousun kultaiseksi värjäämät majesteettiset vuorenhuiput ovat vaikuttava näky. Vuoren laella sijaitsevat ikivanhat rakennukset tihkuvat historiaa, ja nostalgian aalto saattaa pyyhkiä ylitsesi. Soisilla vihreillä vuorenrinteillä käyskentelee eläimiä ja ihmisiä, lumilautailijat ja laskettelijat saavuttavat uskomattomia korkeuksia.

Epätodellinen

Hassunkurinen tapetti, joka kuvaa esimerkiksi jäätelöstä koostuvaa vuorta, saattaa toimia täydellisesti esimerkiksi keittiössä tai muussa kotona usein käytetyssä tilassa. Valitse miellyttävä vuoristoaiheinen tapetti, joka kuvastaa vuorenhuippuja, tai tapetti, jossa esimerkiksi kauniit fantasiahahmot juovat vuoristopurosta. Kaukaisten vuorien usvaiset aamut saattavat kuljettaa sinut esimerkiksi lempikirjasi tai elokuvasi maisemiin. Tavoita tunnelma, joka saa sinut palaamaan menneisiin maailmoihin miellyttävällä tavalla.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.