Muokkaa ja tilaa Hinta 35 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Help

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Cool Grey Horizon

Cool Grey Horizon -taustakuva on yllättävä yhdistelmä abstraktia taidetta ja grunge-estetiikkaa. Siinä on kerroksittain tekstuureja ja neutraaleja värejä, kuten valkoista, desaturoitua sinistä ja harmaata, spontaanisti. Viileiden harmaiden ja sinisten sävyjen hillitty väripaletti tekee tästä abstraktista seinätapetista erittäin monipuolisen, joten tämä huoneen sisustus on mukautettavissa eri huoneisiin ja aksenttiväreihin. Monimutkaisen ja kuvioidun pinnan ansiosta voit käyttää sitä lisäämään sisustukseen luonnetta ja syvyyttä.

Cool Grey Horizon -tapetti: grunge kohtaa abstraktin

Tämä sisustustapetti on abstrakti tai ei-esittävä. Vaikka se jäljittelee taivaanrantaa, horisonttiviivaa tai luonnonmaisemaa - siinä näkyy tunnistamattomia muotoja ja monimutkainen ulkonäkö, joka herättää ajatuksia ja on visuaalisesti kiehtova. Vieraasi kiinnostuvat luonnollisesti sen kerroksellisista rakenteista ja monista väreistä, jotka näyttävät muistuttavan luonnonmaisemassa esiintyviä sävyjä. Samaan aikaan Cool Grey Horizon -tapetissa on grange-estetiikan kauneutta. Siinä on kiillottamaton ulkonäkö, joka muistuttaa betoniseinää, joka on tahrittu ja roiskittu maalilla. Tällainen tyyli voi luoda aitouden tunteen, jonka monet ihmiset pitävät kauniina.

Värit ja sisustusideat tälle grunge-seinätarralle

Neutraalit värit, kuten beige, harmaa ja musta, voivat täydentää tätä viileän harmaata horisontti-tapettia luomalla kontrastin, jonka ansiosta se erottuu. Esimerkiksi beige sohva mustilla heittotyynyillä voi lisätä lämpöä ja syvyyttä huoneeseen, jossa on valkoiset ja siniset grunge-seinät. Metalliset aksentit, kuten hopea, kulta tai pronssi, voivat lisätä ripauksen glamouria ja hienostuneisuutta huoneeseen, jossa on grunge-seinät. Esimerkiksi kultainen valaisin tai hopeakehyksinen peili voi luoda kauniin kontrastin tämän seinävaatteen neutraaleja värejä vastaan. Lisäksi grunge-sisustus, teollinen tyyli, minimalistinen muotoilu ja hipster-sisustus ovat joitakin monista sisustussuunnitelmista, joita voit tutkia tämän seinätaiteen avulla. Nämä teemat sopivat olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, kylpyhuoneeseen, ruokasaliin, työtilaan, sisääntuloauloihin ja muihin tiloihin.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
WAG Collection
Copyright:
Jennifer Goldberger
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e320186
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.