Muokkaa ja tilaa Hinta 39 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Help

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Tropical Arrangement

Tropical Arrangement -tapetti: Koe trooppisen luonnon rauhoittava vaikutus suoraan omassa kodissasi. Tropical Arrangement -tapetti tuo huoneeseen vehreyden ja elinvoiman, joka on kuin suoraan sademetsästä. Tämä seinämaalaus on täydellinen valinta, kun haluat tuoda luonnon kauneuden ja rauhan osaksi sisustustasi. Vihreät kasvit ja palmunlehdet erottuvat valkoiselta taustalta, luoden syvyyttä ja elävyyttä tilaan.

Virkistä tilasi trooppisella tunnelmalla

Tässä on joitain tämän taustakuvan tärkeimpiä ominaisuuksia:

 • Eläväiset vihreät kasvit tuovat luonnon lähellesi
 • Tyylikäs valkoinen tausta korostaa trooppista teemaa
 • Monipuolinen suunnittelu sopii moneen eri tilaan

Luo oma viidakkosi Tropical Arrangement -tapetilla

Tämä seinämaalaus sopii erinomaisesti lastenhuoneeseen, luoden leikkisän ja seikkailunhaluisen ympäristön. Se toimii myös olohuoneessa tai makuuhuoneessa, tuoden tilaan rentouttavan ja rauhallisen tunnelman.

Käytä Tropical Arrangement -tapettia luomaan visuaalinen pakopaikka arjen kiireistä. Se on ihanteellinen valinta, kun haluat lisätä kotiisi ripauksen eksoottista charmia ja luoda tilan, jossa mielikuvitus saa lentää vapaasti.

Valitse tavallisesta tai premium-tapetista – kaikki ympäristöystävällinen ja PVC-vapaa. Standard on klassinen ja kestävä valinta, kun taas premium tarjoaa parempaa kestävyyttä ja puhdistettavuutta mattapintaisella pinnalla. Jos haluat irrotettavan vaihtoehdon, tarjoamme myös kuori- ja kiinni tapetti.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e318462
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.
Tämän aiheet eri vaihtoehdot:

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.