Muokkaa ja tilaa Hinta 39 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Help

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Jungle Friends with Elephant

Peitä seinäsi Jungle Friends with Elephant -tapetilla, joka luo ihanan viidakkoisen aksentin. Löydät tapetista leopardin, kirahvin, toukanin ja kauniita viidakon yksityiskohtia levollisessa päivänvalossa. Taitavasti piirretty viidakko käyttää vaaleita värejä, jotka näyttävät esteettisiltä ja miellyttävät silmää. Nämä piirteet tuovat luonnon kauneuden suoraan kotisi tai toimistosi mukavuuksiin. Sisustussuunnittelu, joka luo ulkoilmatunnelmia Tapetti saa sinut tuntemaan, että olet kuin kävelemässä luonnon helmassa tai matkustamassa trooppisen viidakon halki. Se tekee huoneestasi positiivisen ja eloisan - tunteen, jonka saat, kun pidät hauskaa seikkailussa. Lisäksi tapetin esteettinen ulkonäkö antaa rehevän ja viihtyisän tunnelman. On kuin ulkoilman energia olisi huoneessasi. Jungle Friends with Elephant -tapetti antaa myös kodillesi tai toimistollesi siistin ja raikkaan sisustuksen. Niinpä voit nauttia nykyaikaisen kaupunkielämän melusta ja saasteista huolimatta sisätilojesi luonnonraikkaasta ja lapsiystävällisestä tunnelmasta erityisesti pitkän ja väsyttävän päivän jälkeen. Missä käyttää Jungle Friends with Elephant -taustakuvaa? Tämä tapetti sopii erinomaisesti lapsen makuuhuoneeseen tai leikkihuoneeseen. Kuten tiedät, eläimistä ja viidakosta on olemassa monia lasten tarinoita. Tämän tapetin laittaminen pienen lapsen huoneeseen on kuin toisi nuo tarinat hänen arkeensa. Tapettiteema kiehtoo heitä, saa heidät hymyilemään ja jopa lisää heidän rakkauttaan eläimiä kohtaan. Upea tapetti voi olla lapsiystävällisen näköinen- mutta se voi sopia myös muihin kodin osiin, joihin haluat tuoda luonnollista tunnelmaa. Kun lisäät tilaan kasveja samalla kun käytät tätä tapettia, huoneeseen tulee luonnollinen tunnelma. Voit myös käyttää viidakkoaiheista tapettia toimistoon tai työhuoneeseen; tapetin trooppinen teema ja rento tunnelma auttavat sinua tuntemaan olosi latautuneeksi. Voit käyttää tätä tapettia saavuttaaksesi trooppisen teeman mukaisen ulkoasun ja luontopainotteisen sisustuksen, joka sopii sinulle, jos olet luonnon ja eläinten ystävä.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e332421
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.
Tämän aiheet eri vaihtoehdot:

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.