Muokkaa ja tilaa Hinta 35 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Help

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Teal Watercolor Japan Map

Räväkän ja eloisan ulkonäkönsä ansiosta tämä tiilinvärinen vesiväritapetti Japanin kartta parantaa tilojasi visuaalisesti. Valtava nousevan auringon maa ja sen kaupungit on kuvattu tässä taustakuvassa, samoin kuin sen tarrat ja kaupunkien nimet. Tämän taustakuvan asentaminen tilasi sisälle ei ainoastaan tee siitä eloisampaa, vaan myös kouluttaa maantieteestä kiinnostuneita. Elinvoimaisten värien ja houkuttelevan muotoilun ansiosta tämä tapetti muuttaa kiistatta tilasi ilmapiiriä. Sen magenta-sävyt antavat paitsi seinällesi, myös koko huoneelle toivottavaa läsnäoloa. Niille, jotka haluavat muuttaa tilansa näkyvän Japanin kartan avulla, tämä tapetti on ehdoton valinta.

Virvoita tilasi tällä tiilinvärisellä vesiväritapetilla Japanin kartan tapetilla

Kuvittele, että ihailet tätä tapettia työskennellessäsi toimistossasi kahvia siemaillessasi. Eikö se olekin ihanteellinen? Kuulemme usein suosituksia ajatella luovasti tai työntää itsemme mukavuusalueidemme ulkopuolelle tässä modernissa paradigmassa. Tealinpunainen yksityiskohtainen Euroopan kartta -taustakuva on täydellinen vaihtoehto, jos haluat antaa huoneellesi omaleimaisen ja omituisen tunnelman, koska se on ainutlaatuinen ja antaa sinulle maistiaisen innovatiivisesta sisustustrendistä. Epäilemättä tämän tapetin asentaminen puhaltaa uutta elämää mihin tahansa valitsemaasi huoneeseen. Vieraasi huomaavat sen sen eloisien värien ja jännittävän ulkonäön vuoksi.

How to style with Teal Watercolor Japan Map Wallpaper

Tämän tapetin voimakkaat värit tekevät huoneestasi eloisan, mutta ei pidä unohtaa, että oikeat kodin kalusteet voivat vielä parantaa huoneen esteettisyyttä. Yksi parhaista tavoista aloittaa on miettiä tapetin teemaa. Joidenkin matkailuun liittyvien asusteiden esillä pitäminen huoneessasi on ihanteellista, sillä tässä tapetissa on kartta, joka liittyy maan seikkailuihin ja ihmeisiin. Tämä tapetti tuo tilaan kontrastia ja kodikkaan elementin, joka tasapainottaa huoneen visuaalista painoa, kun se yhdistetään maanläheisiin ja neutraaleihin väreihin.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e84365
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.
Tämän aiheet eri vaihtoehdot:

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.