Muokkaa ja tilaa Hinta 35 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Gray Watercorlor Map of Japan

Tyylikäs ja oivaltava huone on ihailun arvoinen. Voit saavuttaa tämän ilmeen harmaalla vesiväritapetilla Japanin kartta, jossa on hienostuneita neutraaleja sävyjä ja yksityiskohtainen Japanin kartan kuvitus. Sen ulkonäkö voi mukautua klassiseen ulkoasuun, moderniin tyyliin, matkoista inspiroituneeseen sisustukseen, historiateemaan ja vintage-tunnelmaan. Matkailusta tai Japanista inspiroitunut sisustus Japanissa on upeita ja kuuluisia maisemia ja henkeäsalpaavia paikkoja. Maa tarjoaa unohtumattomia elämyksiä, joita rakastat, varsinkin jos olet matkailun ystävä. Japani on turistien suosiossa suurten temppelien ja pyhäköiden, Fuji-vuoren, keisarillisen Tokion, koskemattomien näkymien ja muiden seikkojen vuoksi. Jos olet jo käynyt Japanissa, muistele matkaasi tai lomaasi siellä tällä kartta-aiheisella taustakuvalla, joka näyttää klassiselta. Voit kokeilla matkoista inspiroitunutta sisustusta. Peitä seinäsi harmaalla vesiväritapetilla Japanin kartta, esittele matkalöytöjäsi lomaltasi ja aseta esille taideteoksia tai sisustusta, jotka muistuttavat sinua kauniista kokemuksestasi. Voit myös ripustaa tai asettaa esille matkakuvasi. Jos et ole vielä käynyt Japanissa, tapetti on silti täydellinen, jos haluat kokeilla uskomatonta japanilaisvaikutteista kodin sisustusta. Japanilainen sisustustyyli korostaa minimalismia ja yksinkertaisuutta. Siinä on avoimia tiloja, puuhuonekaluja ja liukuovia. Jos haluat saavuttaa tämän ilmeen, voit lisätä tilaan bonsaipuun ja japanilaisia lyhtyjä. Voit myös käyttää tapettia, jos ihailet kaunista maata tai muistutat itseäsi seuraavasta matkasi tavoitteesta Japanissa. Monipuolisuus Harmaa akvarelli Japanin kartta tapetti taustakuva Neutraalit värit sopivat lähes mihin tahansa huoneeseen. Harmaa on täydellinen tausta kaikille huonekaluille, olivatpa ne sitten kirkkaita ja eläviä värejä tai vain mustavalkoisia. Voit käyttää kartan inspiroimaa tapettia olohuoneessa, makuuhuoneessa, ruokasalissa, kirjastossa, toimistossa ja muissa yhteisissä tiloissa. Pue huoneesi erittäin yksityiskohtaisella kartalla Harmaa vesiväritapetti Japanin kartta luo huoneeseen syvän, tyylikkään ja klassisen persoonallisuuden.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e84271
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.
Tämän aiheet eri vaihtoehdot:

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Asennusvideo

Lataa asennusohjeet

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.