Muokkaa ja tilaa Hinta 35 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää (tällä hetkellä 5-8 päivää)

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Red Brick Wall

Mikään ei voita teollisen kauneuden yksinkertaisuutta ja monipuolisuutta, kuten tämä punainen tiilitapetti osoittaa. Tämä seinätarra osoittaa, miten raaoilla arkkitehtonisilla elementeillä voidaan luoda näyttävä sisustus. Se on paljaan seinän muotoilu, jossa on realistisen näköisiä tiiliä. Sen kuvioitu ulkonäkö, kiviväri, epätäydelliset tiilikuviot, jonkin verran spagettia ja värimuutosvaikutelma luovat aidon tunnelman, joka voi saada vieraat luulemaan, että kotisi sisätiloissa tai liiketiloissa on kaunis luonnonkiviseinä. Tällaiset huolelliset yksityiskohdat lisäävät uskomatonta visuaalista vetovoimaa, luonnetta ja maalaismaista rakennetta sisustukseen.

Miksi punatiilinen taustakuva pursuaa historiallista vetovoimaa

Punaiset tiilet, kuten tässä Red Brick Wallpaper -tapetissa olevat tiilet, voivat lisätä tilaan välittömästi luonnetta. Kuten tiedät, tiilet ovat vanhimpia tunnettuja rakennusmateriaaleja, jotka juontavat juurensa 7000 eaa. taaksepäin. Tämä selittää, miksi tämä tiiliseinämalli on täynnä historiallista vetovoimaa. Tiilikuvioiset tapetit näyttävätkin ajattomilta ja tyylikkäiltä. Kodinomistajat, jotka haluavat luoda sotkuisen mutta tyylikkään ilmeen, voivat paljastaa raakatiilien kauneuden ja saada aikaan vaivattoman viileän kodin suunnittelun. Asenna tämä punatiilinen seinätarra huoneisiin, joissa haluat kuvata karuutta edistämään kodikasta tai kotoisaa tunnetta, koska se voi luoda välittömästi lämpimän tunteen mihin tahansa tilaan.

Sisustusinspiraatioita, jotka näyttävät vaivattoman kauniilta tiilitapetin avulla

Punaiset tiilet toimivat hyvin sinisten, oranssien ja turkoosien korostusten kanssa. Voit myös valita huoneeseesi kirsikanruskeita tai hiilenvärisiä sisustustuotteita, sillä ne sopivat hyvin yhteen tämän seinätaiteen kanssa. Toisaalta tämä tiilistä inspiroitunut seinätaide on täydellinen sisustus teolliseen sisustukseen. Tämä teema pysyy poissa ylellisyydestä ja hohtamisesta. Jos olet kodinomistaja, joka haluaa luoda vaivattoman kauniin huoneen, jossa on huoleton tunnelma, tämä tyyli on sinua varten. Tämän sisustustyylin saavuttamiseksi käytä neutraaleja värejä, kuten harmaata, mustaa ja valkoista. Sisällytä hienoja kuvioita, ylimitoitettuja abstrakteja taideteoksia, minimalismia, puuta ja metallia. Muita teolliseen tyyliin sopivia sisustusideoita ovat muun muassa ajasta kuluneet sisustusesineet, kierrätetyt koristeet, nahkasohvat ja vintage-löydöt.

Tietoja tuotteesta:

Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua (tällä hetkellä 5-8 päivää)
Tuotetyyppi:
Tapetti
Tuotenumero:
e25799
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 (tällä hetkellä 8-12) arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää): Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää). Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Asennusvideo

Lataa asennusohjeet

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.