Teinit

Teinivuodet ovat luultavasti koko elämämme siirtymävaihe. Teini-iässä luodaan ensimmäiset palikat sille, millainen luonteestamme lopulta tulee. Se on löytämisen, muotoutumisen ja kasvLue lisääun aikaa, minkä vuoksi on tärkeää tarjota nuorille turvallinen mutta luova ympäristö. Teinien tapettiosastomme kattaa näin ollen nämä nuoren aikuisuuden eri näkökohdat palvelemalla teini-ikäisten erilaisia makutottumuksia.

Nuoruusvuodet

Täysimittaista murrosikää läpikäyvät nuoret tarvitsevat rakkautta, tukea, kannustusta, hyväksyntää ja kyllä, huomiota. He saattavat esittää, etteivät tarvitse, mutta teini-ikäiset tarvitsevat edelleen huomiota, mutta sitä vain lähestytään ja käsitellään eri tavalla. Lapset tarvitsevat vanhempiaan johtamaan, ohjaamaan heidän askeleitaan ja tekemään tärkeitä päätöksiä, mutta teini-ikäisiä on autettava rinnakkain pikemminkin auttavalla kuin suojelevalla huolenpidolla. Teinit tarvitsevat sekä lepoa ja rentoutumista että virikkeitä ja toimintaa, mikä tuo meidät ajatuksia herättävään teinien tapettivalikoimaamme.

Teinien tapetti auttavana kätenä

Ennen kaikkea iänmukaiset valinnat ja vastuu kulkevat käsi kädessä. Vaikka haluat antaa heille mahdollisimman paljon liikkumavaraa heidän makunsa ja kiinnostuksen kohteidensa suhteen, sopivan teinitapetin valitseminen on ratkaisevan tärkeää suhteenne ja tietysti sen ilmeen kannalta, jonka haluatte kotiinne tai heidän omaan vastaavaan tilaansa. Ekletinen valikoimamme teini-ikäisten tapetteja antaa sinulle mahdollisuuden nauttia ja olla kiinnostunut siitä, mitä teini-ikäinen tai teini-ikäiset haluavat, ja pohtia sitä, keneksi heistä on tulossa ja mitä he tekevät vapaa-ajallaan.

Moninaisuus on avainasemassa

Monipuolinen motiivipaletti miellyttää varmasti, mutta on myös varma valinta, kun esittelet teini-ikäisille heidän vaihtoehtojaan huoneensa, opiskelutilansa tai kenties pelihuoneensa sisustamiseen. Nuorten taipumukset voivat vaihdella äärimmäisen paljon, minkä vuoksi monipuolinen valikoima on elintärkeä, jotta heidän kiinnostuksensa teini-ikäisten tapetteihin säilyy. Meillä on taiteellisia esityksiä, jotka kattavat niinkin erilaisia aiheita kuin eläimet, tähtitiede, maalaukset, kasvitieteet, abstrakti ja katutaide. Kaikkia näitä kohteita voidaan luonnollisesti mukauttaa värin, muodon ja koon osalta toiveidesi ja muutosten mukaan.

Kuvataiteelliset teinitapetit

Kun otetaan huomioon erilaiset maalaustyylit, teinitapeteista löytyy jotakin lähes jokaiselle teinitapetille. Olipa kyseessä sitten abstraktin taiteen taide, maisemien kauneus tai jopa digitaalisen taiteen yksinkertaistettu hienostuneisuus, teinitapettiemme liuskekivi voi tyydyttää nirsoimmankin nuorukaisen. Teos Elefantti on kuvattu ääriviivataiteella, jossa on tyylikäs mutta kaunis mustavalkoinen sävy. Jos etsit minimalistista abstraktia teinitapettia, Cosmic Abstraction on juuri sinulle sopiva tuloste. It's a Jungle Out There -teoksen villieläinmaisemakuvat eivät ole vain tyylikkäitä ja taidokkaita, vaan ne myös herättävät huoneen eloon rehevillä väreillään.

Tieto on valtaa

Jos olet menossa perinteisempää reittiä teini-ikäisten taustakuvan suhteen, jossa mieluummin teinisi oppii ja keskittyy johonkin konkreettiseen, meillä on myös sinua varten. Planeetat ja tähdet sekä Aurinkokunta - ruskea ovat molemmat erittäin suosittuja oppijoiden keskuudessa, ja ne herättävät nuorissa havainnointitietoa ja oppimisen janoa. Ulkoavaruutta käsittelevät teini-ikäisten taustakuvat ovat myös näppäriä ja trendikkäitä suhteessa muotoiluunsa, ne näyttävät siisteiltä mutta myös hyvin silmää miellyttäviltä.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-18 18:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.