Muokkaa ja tilaa Hinta 35 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Help

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Circus Lion

Tee lapsesta iloinen ja aktiivinen tällä sirkusleijonan taustakuvalla, joka näyttää hyppivän leijonan ympyrän yllä värikkäiden lippujen kanssa. Tässä taustakuvassa on hyvin lapsiystävällinen kuvitus tästä villieläimestä, mikä saa sen näyttämään hellyyttävältä ja miellyttävältä. Se kuvaa klassista sirkuskohtausta, joka tuo naurua ja huvitusta ihmisille iästä riippumatta, ja jäädyttää sen monipuolisen ruskean värin sävyihin. Kuvittele lapset leikkimässä tilassaan ja pyörittämässä mielikuvitustaan tämän sirkusleijonan taustakuvan ollessa asennettuna heidän huoneeseensa. Pakollinen valinta lastenhuoneeseen tai lastenhuoneeseen. Tee omituinen lastenhuoneen sisustus Sirkusleijona-tapetilla Sirkusleijona-tapetilla Lasten makuuhuone on heidän henkilökohtainen tilansa, jossa he voivat leikkiä, luoda, opiskella ja rentoutua. Se on kotitalouden nuorimpien jäsenten tekemisen meininki, joten on luonnollista, että nämä alueet vaativat eniten luovaa vapautta sisustuksen suhteen. Ja tämä Sirkusleijona-tapetti auttaa sinua saavuttamaan sen. Haluamme aina parasta pienimmillemme, erityisesti heidän paremmakseen. Tutkimukset osoittavat, että lasten altistaminen sarjakuville tai luoville kuvituksille voi auttaa heitä rikastuttamaan mielikuvitustaan ja harjoittelemaan ajatuksen rakentamista. Siksi tämän taustakuvan leikkisä tunnelma ei ainoastaan värähdä säteilevästi huoneesi sisustukseen, vaan sillä on myös oma tapansa auttaa lapsia kasvamaan ja kehittymään. Mikä sopii hyvin yhteen ruskean tapetin kanssa Kuten saatat huomata, Circus Lion -tapetti on pääasiassa ruskean värinen, mikä tekee siitä monipuolisen. Ja koska ruskea kuuluu neutraaleihin väreihin, sitä on helppo yhdistää. Koska neutraaleilla väreillä on taipumus näyttää surulliselta, kun niitä käytetään liikaa, tilan koristelu elinvärisillä lisävarusteilla tasapainottaa tunnelmaa alueesi ympärillä. Jos harkitset tämän laittamista lastenhuoneen sisälle, pidä ongelmaasi jo ratkaistuna. Lasten lelut ovat tarpeeksi värikkäitä täydentämään tapettia, ja sinun on mietittävä tapoja, joilla se ei näytä sotkuiselta. Seinään kiinnitettävät kaapit ovat yksi parhaista tavoista näyttää toimintafiguurit tai esittelemisen arvoiset lelut. Värit, kuten keltainen, punainen ja sininen, sopivat hyvin yhteen tämän tapetin kanssa; se, käytätkö sitä tyynyjen, lakanoiden ja mattojen kautta, riippuu sinusta ja haluamastasi tyylistä.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e23848
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.