Muokkaa ja tilaa Hinta 39 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Help

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Animal Community II

Animal Community II -tapetti: Vie kotisi keskelle talvista eläinyhteisöä. Animal Community II -tapetti on kuin ikkuna rauhalliseen metsämaisemaan, jossa eläimet elävät sopusoinnussa lumisen luonnon keskellä. Tämä seinäkuva on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat tuoda luonnon kauneuden ja rauhan osaksi sisustustaan. Eläimet, kuten hirvet, porot ja peurat, on kuvattu niin, että ne sulautuvat saumattomasti ympäröivään maisemaan, luoden harmonisen ja levollisen tunnelman.

Luo kotiisi rauhoittava pakopaikka Animal Community II -tapetilla

 • Lumisen metsämaiseman ja eläinten rauhoittava kuvasto
 • Visuaalisesti miellyttävä ja rauhallinen värimaailma
 • Laadukas painojälki ja yksityiskohtien tarkkuus

Sisusta kotisi eläinten rauhallisella yhteisöllä

Animal Community II -tapetti luo huoneeseen rauhoittavan ja kutsuvan tunnelman, joka on täydellinen rentoutumiseen ja lepoon. Se sopii erinomaisesti makuuhuoneeseen tai oleskelutilaan, jossa voit nauttia hiljaisista hetkistä keskellä luonnon kauneutta.

Tapetin lumoava maisema toimii myös inspiroivana taustana lastenhuoneessa, herättäen mielikuvituksen eloon ja tarjoten samalla rauhoittavan ympäristön. Sen monipuolinen suunnittelu mahdollistaa yhdistämisen erilaisiin sisustustyyleihin, olipa kyseessä sitten moderni minimalismi tai perinteisempi lämmin ja kodikas ilme.

Valitse tavallisesta tai premium-tapetista – kaikki ympäristöystävällinen ja PVC-vapaa. Standard on klassinen ja kestävä valinta, kun taas premium tarjoaa parempaa kestävyyttä ja puhdistettavuutta mattapintaisella pinnalla. Jos haluat irrotettavan vaihtoehdon, tarjoamme myös kuori- ja kiinni tapetti.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
PWB
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e322677
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.
Tämän aiheet eri vaihtoehdot:

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.