Muokkaa ja tilaa Hinta 39 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Help

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Animal Community III

Animal Community III -tapetti: Luo lapsesi huoneeseen satumainen metsäseikkailu Animal Community III -tapetilla. Tämä mustavalkoinen seinämaalaus esittelee metsän eläimiä, kuten peuroja, oravia ja kalkkunoita, jotka on kuvattu tyylikkäästi ja yksinkertaistetusti. Tämä tapetti on täydellinen valinta, kun haluat tuoda huoneeseen rauhallisen ja ystävällisen tunnelman, joka kutsuu pienet seikkailijat tutkimusretkelle.

Luo lapsesi huoneeseen taianomainen tunnelma

Tässä on joitain tämän taustakuvan tärkeimpiä ominaisuuksia:

 • Mustavalkoinen, tyylikäs ja yksinkertainen muotoilu
 • Sopii erinomaisesti lasten mielikuvituksen ruokkimiseen
 • Ympäristöystävälliset materiaalit, turvallinen lasten huoneisiin

Sisusta lastenhuone leikkisästi ja luontoa kunnioittaen

Animal Community III -tapetti luo lapsen huoneeseen rauhallisen metsämaiseman, joka on täynnä leikkisiä eläinhahmoja. Seinämaalaus toimii inspiraationa tarinankerronnalle ja leikeille, kannustaen lapsia oppimaan luonnosta ja sen asukkaista.

Tapetin mustavalkoinen värimaailma tarjoaa visuaalisen rauhan tunteen, joka ei häiritse nukkumista, mutta samalla se tarjoaa riittävästi yksityiskohtia herättämään uteliaisuutta päiväsaikaan. Tämä seinämaalaus sopii erinomaisesti yhdistettäväksi värikkäiden lelujen ja pehmeiden tekstiilien kanssa, luoden lapselle turvallisen ja mielikuvituksellisen leikkipaikan.

Valitse tavallisesta tai premium-tapetista – kaikki ympäristöystävällinen ja PVC-vapaa. Standard on klassinen ja kestävä valinta, kun taas premium tarjoaa parempaa kestävyyttä ja puhdistettavuutta mattapintaisella pinnalla. Jos haluat irrotettavan vaihtoehdon, tarjoamme myös irrotettavan tapetin.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
PWB
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e322678
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.
Tämän aiheet eri vaihtoehdot:

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.