Muokkaa ja tilaa Hinta 39 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Zen - Flow Light

Zen-Flow Light -valotapetilla voit muotoilla kotisi tai toimistosi satoja eri tapoja. Kodin sisustamisesta tai sisustuksen muotoilusta tulee hauskempaa ja jännittävämpää, koska tämä seinätaide on monipuolinen ja ajaton, ja siinä on lähes tavallinen ranskanharmaa seinä. Mutta jos sinulla on tarkat silmät tai taiteellinen sielu, löydät tästä tapetista huomiota herättäviä yksityiskohtia. Visuaalisesti houkuttelevaksi sen tekevät muun muassa sen huomaamattomat kaarevat linjat, jotka näyttävät hienoilta ja ainutlaatuisilta. Sillä on todellakin tyylikäs, pehmeä rakenne, joka saa seinäsi näyttämään hienostuneelta. Zen-Flow Light -tapetti: Täydellinen pinta ja rakenne Täydellisen pinnan ja tekstuurin löytäminen seinillesi riippuu sisustusmakuusi, mutta Zen-Flow Light -tapetin avulla kaikki mallit voivat näyttää hyvältä. Tämän harmaan tapetin avulla voit kokeilla erilaisia korostuksia, huonekaluja, sisustusta ja muuta vastaavaa. Voit kokeilla kaikkia teemoja, vintagesta moderniin tai minimalistisesta maksimalistiseen - riippuen siitä, miten sovitat sen muihin malleihin. Tämä seinätaide on yksinkertainen mutta houkutteleva. Siinä ei ole kiireisiä kuvioita, ylivoimaisia värejä tai kuvituksia, jotka kutsuvat häiritseviä ajatuksia päähäsi. Näin se voi auttaa sinua luomaan rauhoittavan ja hiljaisen paikan. Toisaalta voit ilmaista luovan puolesi tämän tapetin avulla: Sen avulla voit vapaasti luoda ja personoida huoneesi. Sisustusinspiraatiot, jotka sopivat tähän yksinkertaiseen seinäkoristeeseen Zen-Flow Light -tapetti voi tehdä ihmeitä kirjaimellisesti minkä tahansa teeman kanssa; näitä teemoja ovat esimerkiksi teollinen tyyli tai tyylikäs sisustus. Jos haluat hallita teollisen sisustuksen, pysy kaukana ylellisyydestä ja hohtamisesta. Tässä tyylissä on kyse vaivattoman kauniin huoneen ja huolettoman tunnelman luomisesta. Käytä neutraaleja värejä, kuten harmaata, mustaa ja valkoista. Sisällytä sisustukseen hienoja kuvioita, ylimitoitettuja abstrakteja taideteoksia, minimalismia, puuta ja metallia. Tyylikkäitä sisätiloja varten voit tämän sisustustyylin avulla saada sisätilasi näyttämään tyylikkäältä ja modernilta. Sisusta sisustukseen suuria kasveja, harmaita väripaletteja, muutama kirkas korostus, jotka tuovat väriä, pehmeitä kuvioita ja kauniisti veistettyjä huonekaluja. Yksinkertaisuutensa vuoksi voit käyttää tätä tapettia asuin-, liike-, yritys- ja vapaa-ajan tiloissa.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti
Tuotenumero:
e327711
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.
Tämän aiheet eri vaihtoehdot:

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Asennusvideo

Lataa asennusohjeet

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.