Muokkaa ja tilaa Hinta 39 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Help

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Woodland - Bw

Woodland - Bw -taustakuvan metsäkuvitus on kolmiulotteinen, omituinen ja viihdyttävä. Tämä seinätaide on samanaikaisesti monipuolinen ja hauska. Toisin sanoen voit laittaa sen melkein mihin tahansa huoneeseen, ei siksi, että se on yksinkertainen ja tylsä, vaan siksi, että se on joustavalla tavalla tyylikäs. Omista tämä mestariteos asentamalla se asuin-, virkistys- tai liiketiloihin. Lisää tarinaa ja viihdettä huoneeseesi Woodland - Bw -tapetilla Yksi syy siihen, miksi tämä mustavalkoinen seinäkoriste on viihdyttävä, on sen luova kuvitus puista, eläimistä ja kasvitieteellisistä yksityiskohdista. Puiden runko ja oksat ovat täynnä taiteellisia viivoja. Pöllö, karhu, kettu ja kani ovat joko puiden edessä tai takana, mikä lisää kuvaan ulottuvuutta. Piirroksessa on myös monia leikkisiä yksityiskohtia ripoteltuna. Lapset tulevat rakastamaan tätä taustakuvaa, jossa on eläimiä metsässä. Se on kaunis tausta iltasatujen, mielikuvitusleikkien ja oppimistehtävien aikana. Harkitse siis tämän kodin sisustuksen laittamista heidän makuuhuoneeseensa, leikkihuoneeseensa, työhuoneeseensa tai lastenhuoneeseensa. Anna heidän eksyä omituiseen metsään, joka on täynnä hauskoja kuvioita ja ystävällisiä eläimiä. Miten tämä seinätaide vaikuttaa sisustukseen Mikä tahansa huone näyttää tilavammalta ja vuorovaikutteisemmalta tämän kuvitustaiteen tapetin avulla. Kolmiulotteinen kuva lisää tyylikkäästi syvyyttä ja korkeutta pieniin tai mataliin huoneisiin. Toisaalta tämän tapetin laittaminen suuriin huoneisiin saa ne tuntumaan leikkisämmiltä ja tyylikkäämmiltä. Se on myös ihanteellinen keskipiste avoimissa ja laajoissa tiloissa, sillä 3D-tapetti on erinomainen keskipiste. Pohjimmiltaan tämä tapetti edustaa nykyaikaisen ja innovatiivisen sisustuksen vetovoimaa. Mustavalkoinen tapetti voi myös helposti sulautua erilaisiin sisustusteemoihin. Voit sekoittaa tämän taiteellisen seinäkoristeen värikkäisiin tai yksivärisiin huonekaluihin. Voit yhdistää sen maximalistiseen sisustukseen tai säilyttää minimalistisen tyylin. Voit myös vapaasti yhdistää reheviä viherkasveja tähän yksiväriseen tapettiin. Woodland - Bw-taustakuva voi näyttää hyvältä myös olohuoneessa, makuuhuoneessa, toimistossa, kirjastossa, ruokasalissa ja kylpyhuoneessa.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
PWB
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e322320
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.
Tämän aiheet eri vaihtoehdot:

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.