Muokkaa ja tilaa Hinta 39 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Help

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Vintage Triaste - Pink

Vintage Triaste -tapetti: Koe luonnon kauneus ja rauha omassa kodissasi Vintage Triaste -tapetin avulla. Tämä seinämaalaus tuo huoneeseesi herkkyyttä ja tyylikkyyttä, jossa vesivärimäinen tausta, vaaleanpunaiset kukat ja kolme pientä lintua oksilla luovat syvyyttä ja elävyyttä seinällesi. Tämä tapetti on täydellinen valinta, kun haluat luoda rauhallisen ja rentouttavan tunnelman mihin tahansa huoneeseen.

Luo rauhoittava keidas Vintage Triaste -tapetilla

Tässä on joitain tämän taustakuvan tärkeimpiä ominaisuuksia:

 • Luonnonläheinen ja rauhoittava design
 • Eläväinen ja syvyyttä luova vesivärimäinen ulkoasu
 • Yksityiskohtainen ja eläväinen lintujen ja kukkien kuvitus

Sisusta kotisi harmonisella ja luonnonläheisellä Vintage Triaste -tapetilla.

Vintage Triaste -tapetti sopii erinomaisesti luomaan rauhallisen tunnelman makuuhuoneeseen, työhuoneeseen tai olohuoneeseen. Sen pehmeät sävyt ja luonnolliset elementit tuovat tilaan rauhaa ja harmoniaa, ja se toimii kauniina taustana huonekaluille ja muille sisustuselementeille.

Käytä tätä tapettia yhdistettynä vihreän sävyisiin huonekaluihin ja kasveihin, jolloin luot tilaan vehreän ja luonnonläheisen ilmapiirin. Tapetin kukkakuvio tuo tilaan valoisuutta ja iloisuutta, mikä tekee siitä kutsuvamman ja aurinkoisemman. Moderni sisustus, jossa on Vintage Triaste -tapetti, luo rentouttavan pakopaikan ja esittelee sisustuselementtejä, jotka sopivat täydellisesti viihtyisän olohuoneen luomiseen.

Valitse tavallisesta tai premium-tapetista – kaikki ympäristöystävällinen ja PVC-vapaa. Standard on klassinen ja kestävä valinta, kun taas premium tarjoaa parempaa kestävyyttä ja puhdistettavuutta mattapintaisella pinnalla. Jos haluat irrotettavan vaihtoehdon, tarjoamme myös kuori- ja kiinni tapetti.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
PWB
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e329783
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.
Tämän aiheet eri vaihtoehdot:

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.