Muokkaa ja tilaa Hinta 39 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää (tällä hetkellä 5-8 päivää)

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Turquoise and Rust

Seinien koristelu jollain luonnollisella ja vanhalla on tehokkain tapa saada aikaan esteettinen grunge-huone. Tee siitä heti totta tämän turkoosin ja ruosteisen tapetin avulla. Tässä seinätaiteessa on lähikuva irtoavasta turkoosista maalista ja ruosteesta. Rapautunut ja hilseilevä maali paljastaa ruostuneen teräksen. Tällainen ulkoasu luo sotkuisen ja metallisen ilmeen, joka saa huoneesi tuntumaan ainutlaatuiselta ja sään vaikutuksesta. Se sopii täydellisesti kodinomistajille, jotka haluavat luoda sisustuksen, joka ilmentää heidän huoletonta persoonallisuuttaan.

Mikä tekee turkoosista ja ruosteisesta tapetista houkuttelevan

Tämä ruosteinen seinätarra ilmentää grunge-estetiikan viehätystä. Se kertoo erilaisista teemoista ja väreistä, jotka viittaavat aitouteen ja vaatimattomuuteen. Tällaisia tyylejä ovat esimerkiksi vintage, rustiikki, hip ja etninen. Näitä tyylejä kauniisti yhdistelemällä voi todellakin luoda toimistoon tai kodin sisustukseen omaleimaisen ilmeen, jossa on vapaamielinen tunnelma. Voit asentaa tämän kuvioidun seinätaiteen paikkoihin, joiden haluat näyttävän kutsuvilta. Kaukana kiiltävästä ja kalliista ulkoasusta, tämä antaa vieraille mahdollisuuden nauttia vaatimattomasta asuinpaikasta ja ystävällisestä ilmapiiristä. Se pursuaa luonnollista kauneutta ja karuutta, mikä tekee kodin suunnittelusta kodikasta ja mukavasta.

Sisustusinspiraatioita, jotka näyttävät aidoilta ja rustiikkisilta

Ruosteinen metallipohja sopii erinomaisesti teolliseen tai grunge-sisustukseen. Sisustajat ja vanhan sielun omaavat kodinomistajat rakastavat näitä tyylejä, sillä ne pysyttelevät kaukana tavanomaisesta, mahtipontisesta ja keinotekoisesta. Se saa sisätilasi seinät näyttämään vintagea ja vaivattoman kauniilta. Joitakin sisustusideoita tähän turkoosin ja ruosteen tapettiin ovat vinyylilevyt, ylivalottuneet polaroid-kuvat, musiikkijulisteet, kattokudokset ja mokkapaljakasvit. Käytä neutraaleja värejä, kuten harmaata, mustaa ja valkoista. Sisällytä hienoja kuvioita, ylimitoitettuja abstrakteja taideteoksia, minimalismia, puuta ja metallia. Muita teolliseen tyyliin sopivia sisustusideoita ovat muun muassa kuluneet sisustusesineet, kierrätetyt koristeet, nahkasohvat ja vintage-löydöt. Lisäksi grunge- tai teollinen tyyli voi näyttää hyvältä olohuoneessa, ruokasalissa, makuuhuoneessa, kylpyhuoneessa ja muualla. Nykyään grunge-estetiikkaa sovelletaan myös toimistoissa ja kaupallisissa tiloissa, kuten kahviloissa ja kaupoissa.

Tietoja tuotteesta:

Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua (tällä hetkellä 5-8 päivää)
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e23750
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 (tällä hetkellä 8-12) arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää): Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää). Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Asennusvideo

Lataa asennusohjeet

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.