Muokkaa ja tilaa Hinta 39 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Help

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Vintage Flower Wall - Blue

Vintage Flower Wall -tapetti: Koe ajattoman eleganssin ja luonnonkauneuden yhdistelmä Vintage Flower Wall -tapetilla. Tämä seinämaalaus on kuin taideteos, joka herättää seinäsi eloon ja luo tilaan ainutlaatuisen tunnelman. Sen tumma tausta ja sinisen sävyiset kukkakuviot luovat syvyyttä ja kontrastia, mikä tekee siitä täydellisen valinnan mihin tahansa huoneeseen, joka kaipaa ripausta luksusta ja luonnonläheisyyttä.

Elävöitä tilasi Vintage Flower Wall -taustakuvalla

Tässä on joitain tämän taustakuvan tärkeimpiä ominaisuuksia:

 • Luontoaiheinen design, jossa on sinisävyisiä kukkia
 • Tumma tausta luo syvyyttä ja kontrastia
 • Monipuolinen käyttö kotona tai liiketiloissa

Luo rauhoittava keidas makuuhuoneeseesi Vintage Flower Wall -tapetilla

Vintage Flower Wall -tapetti tuo huoneeseen rauhoittavan ja kutsuvan tunnelman. Sen tumma tausta ja siniset kukat sopivat erinomaisesti yhteen vaaleiden huonekalujen ja pehmeän valaistuksen kanssa, luoden tilaan lämpimän ja miellyttävän ilmapiirin.

Tämä seinämaalaus toimii loistavana keskipisteenä makuuhuoneessa, jossa se voi olla taustana valkoiselle sängylle ja yöpöydälle. Seinämaalaus ei ainoastaan tuo väriä ja eloa tilaan, vaan myös korostaa huoneen muita sisustuselementtejä, kuten lamppuja ja maljakoita, luoden harmonisen ja tasapainoisen kokonaisuuden.

Valitse tavallisesta tai premium-tapetista – kaikki ympäristöystävällinen ja PVC-vapaa. Standard on klassinen ja kestävä valinta, kun taas premium tarjoaa parempaa kestävyyttä ja puhdistettavuutta mattapintaisella pinnalla. Jos haluat irrotettavan vaihtoehdon, tarjoamme myös kuori- ja -kiinni tapetti.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
PWB
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e328538
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.
Tämän aiheet eri vaihtoehdot:

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.