Muokkaa ja tilaa Hinta 35 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Asetukset

Mitat:

cm

cm

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

  • Asetukset

    x cm

  • Tapettilaatu

    ...

  • Lisää ostoskoriin: ...

    Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Black Panther

Black Panther -taustakuva herättää voimaa ja juhlallisuutta. Tämän eläinaiheisen taustakuvan aihe vangitsee lähikuvan mustasta pantterista; se saa sinut tuntemaan, että tämän villin kissaeläimen kiiltävä musta turkki on lähellä kosketustasi. Ihailet tätä seinäsuunnitelmaa, jos haluat tummat sisätilat ja villieläinvaikutteiset sisustussuunnitelmat._x000D_ _x000D_ Seinäkoriste, joka viestii juhlallisesta ja rohkeasta persoonallisuudesta_x000D_ _x000D_ Tunne mustan pantterin kultaisten silmien tuijotus lävitsesi tämän Black Panther -taustakuvan avulla. Kaikki tässä tapetissa on peitetty mustan sävyillä, paitsi sen silmät, joten pantterin tuijotuksen paino vangitsee jokaisen sitä tuijottavan katseen._x000D_ _x000D_ Lisäksi musta tapetti tuo kotiin tai toimistoon seikkailun tunnetta ja ripaus vakavuutta. Kuten näet, tapetin musta pantteri näyttää rauhalliselta, mutta sen saalistava ja villi luonne saa sen rauhallisuuden näyttämään vaaralliselta. Tunnet olevasi yhteydessä tähän upeaan tapettiin, jos olet vakava ja tarkkaavainen henkilö, joka laskee liikkeensä huolellisesti._x000D_ _x000D_ Paljasta rohkea ja villi puolesi mustan pantterin taustakuvan avulla._x000D_ _x000D_ Mustat pantterit elävät tiheissä sademetsissä. Ne metsästävät mieluiten sademetsissä tai viidakoissa, koska ne pystyvät tehokkaasti naamioitumaan yöllä tumman mustan turkkinsa ansiosta. Kun esittelet tämän villin kissan asuin- tai liiketiloissasi - voit myös käyttää tapettia villieläinten, sademetsien tai viidakoiden innoittamaan sisustukseen sopivaksi._x000D_ _x000D_ Sademetsäteemassa on rehevää vihreää ja luonnonmateriaaleja. Kokeile erilaisia vihreän sävyjä ja kasveja huoneessasi tämän tapetin avulla. Jäljittele sademetsää käyttämällä puuhuonekaluja ja vihreää tai ruskeaa mattoa, joka tuo mieleen niityn. Voit myös sisällyttää mukaan joitakin eläinkuvioita. Kokeile sademetsätyyliä Black Panther -tapetilla, niin luot sisustukseesi villiä auraa. _x000D_ _x000D_ Eläinvaikutteinen seinäkoristelu ei rajoitu vain tähän ilmeeseen. Voit myös hyödyntää sen mustaa väriä moderniin, minimalistiseen tai mustavalkoiseen teemaan. Muista tässä lookissa, että vähemmän on enemmän. Ota myös huomioon toiminnallisuuden sekä neutraalien ja yksinkertaisten värien merkitys näissä sisustussuunnitelmissa._x000D_

Tietoja tuotteesta:

Copyright:
Edwin Giesbers
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e314535
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Asennusvideo

Lataa asennusohjeet

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.