Muokkaa ja tilaa Hinta 36 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Asetukset

Mitat:

cm

cm

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

  • Asetukset

    x cm

  • Tapettilaatu

    ...

  • Lisää ostoskoriin: ...

    Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Buddha

Tuo positiivisuutta kotiisi tämän Buddha-taustakuvan avulla, joka on asennettu mihin tahansa huoneeseen tilassasi, olipa kyseessä sitten makuuhuone, olohuone tai eteinen. Tämä taustakuva näyttää realistisen kivijäännöksen Siddhartha Gautamasta, joka tunnetaan nimellä Buddha, hänen Mudra-asennossaan vihreällä pastellivärisellä taustalla. Tämän taustakuvan elementtien yhdistelmä viimeistelee sen esittämän hengellisen kuvan seesteisen ja rauhallisen tunnelman. Kuvittele, että sinulla on päivittäinen joogasi ja meditaatiosi tämän taustakuvan kanssa ympärilläsi - täydellinen tunnelmanmuokkaaja niille, jotka kaipaavat rauhallisuutta ja arvokas taustakuva. Buddha taustakuva säteilee hyvää tasapainoa kodin sisustukseen On olemassa erilaisia buddhoja, joita voi sijoittaa kodin sisustuksen ympärille ja saada sen näyttämään rauhalliselta tai houkuttelemaan onnea. Mutta tällä Buddha-taustakuvalla, jossa näkyy buddhan puolivartalo istuvana ja toinen käsi kohotettuna, on kaksi toisiinsa liittyvää mutta erillistä merkitystä. Ensimmäinen liittyy turvallisuuteen, jossa kohotettu käsi toimii kilpenä, joka pitää negatiivisuuden ja vaaran loitolla. Toinen merkitys on olla rauhassa itsensä kanssa pelon voittamiseksi. Suojassa oleminen auttaa meitä voittamaan pelon, tunteen, joka rajoittaa toimintaamme. Tämän kuvan tai tapetin sijoittaminen kotiisi ei ainoastaan hyödytä kotisi sisustusta elinvärisellä tapetilla, vaan se myös tuottaa hyvää energiaa sielullesi ja hengellesi. Sisustaminen Buddha-tapetilla Jos olet perehtynyt minimalistiseen kodin sisustukseen, tiedät jo tarkalleen, mitä tehdä tämän tapetin kanssa. Koska tässä Buddha-taustakuvassa näkyy minimaalisia sävyjä, liian monen eloisan värin lisääminen tilasi ympärille voi näyttää kaoottiselta. Neutraalit värit, kuten valkoinen, ruskea, musta ja harmaa, korostavat tapetin tyyneyttä. Muista aina olla laittamatta liikaa, jotta se näyttää siistiltä ja tilavalta. Auta tätä tapettia luomaan yhteys sinuun antamalla sille tilaa. Lisäämällä kasveja, kuten mehikasveja tai mitä tahansa sisäkasveja, nostat tämän tapetin rauhallista tunnelmaa. Kun sisustat mitä tahansa tapettityyliä, harkitse aina niiden teemaa ja motiivia ja aloita sitten siitä, jotta koko huoneen sisustus toimisi samanaikaisesti värien, mallien ja tunnelman avulla.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e321025
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Asennusvideo

Lataa asennusohjeet

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.