Muokkaa ja tilaa Hinta 36 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Asetukset

Mitat:

cm

cm

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

  • Asetukset

    x cm

  • Tapettilaatu

    ...

  • Lisää ostoskoriin: ...

    Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Cuddling Teddy Bears

Jos etsit jotain, joka saa huoneesi sisustuksen näyttämään pehmoiselta ja söpöltä, tämä Cuddling Teddy Bears -taustakuva on juuri sitä, mitä etsit. Kuvittele, että lapset tulevat hulluiksi ja innostuneiksi, kun he kävelevät sisään leikkihuoneeseensa tai makuuhuoneeseensa, jossa tämä tapetti on asennettu. Pehmoisten nallekarhujen lämpimät halaukset ulottuvat koko huoneen ympäristöön, mikä tekee tunnelmasta jännittävän ja mielenkiintoisen. Tämän taustakuvan sävyt eivät ole liikaa varastamaan tai muuttamaan tyyliä, jonka haluat huoneeseesi. Sen hahmojen hellyys ja yhteys toisiinsa on muistutus siitä, että koskaan ei pääse rakkauden rakentaman siteen väliin.

Halailevat nallet -tapetit tuovat lämpöä huoneesi sisustukseen

Sen lisäksi, että tämä tapetti lähettää lämpimän halauksen tunteen tilasi ympärille, sen monipuolinen kahvinruskea sävy värähtelee myös lämmintä tunnelmaa koko huoneen sisustukseen. Tämä hillitty sävy herättää synkän ja lempeän tunnelman samalla kun se lisää lämmön tunnetta. Koska tämä maanläheinen väri edustaa turvallisuutta ja sukulaisuutta kotiin, se sopii erinomaisesti kodin viihtyisään sisustukseen. Tätä väriä voidaan kuvata myös luonnolliseksi, mikä vahvistaa hienostuneisuutta ja lisää modernia ilmettä erityisesti kodin sisustukseen.

Hauskoja tapoja sisustaa halailun nallekarhusodalla

rsery- tai lastenhuoneeseen, ja sen avulla sisustaminen on hauskaa puuhaa heidän huoneensa sisustuksen kanssa. Koska tässä tapetissa on monipuoliset värit, säästät aikaa llpapeTämä tapetti on paras sijoittaa sisälle nuon mitä väriä sinun pitäisi käyttää lakanoiden, tyynyjen, verhojen jne. kanssa. Vaaleat värit kohottavat luonnonvalon läsnäoloa tilasi sisällä. Ottaen huomioon, että tässä tapetissa on valkoinen tausta, se näyttää hyvältä korostuksena valkoisille seinille korostamaan tapetissa kuvattua kuvaa. Jos kuitenkin haluat lisätä sisätiloihin lisää sävyjä Cuddling Teddy Bears -taustakuvalla, jatka ja lisää sitä. Pastellivärit missä tahansa sävyssä sulautuvat ja täydentävät hyvin tämän taustakuvan teemaa ja tunnelmaa.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e19690
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Asennusvideo

Lataa asennusohjeet

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.