Hevoset

Hevoset ovat olleet osa historiaa jo ennen ajanlaskun alkua, ja ne ovat saavuttaneet aseman, joka on ainutlaatuinen verrattuna muihin eläimiin. Hevoset ovat olleet sankareita, myyttejLue lisäää ja seuralaisia läpi historian aina Pegasoksesta, antiikin Kreikan myyttisestä siivekkäästä hevosesta Comancheen, kenraali Custerin Little Big Hornissa tuhoon tuomitun 7. ratsuväen ainoaan eloonjääneeseen. Ne ovat monien ihmisten mielissä armon, voiman ja kauneuden kuva. Tuo ripaus tuota villiä kauneutta kotiisi hevosaiheisen kokoelmamme seinämaalauksilla.

Nopeus. Grace. Power.

Mikään ei taida olla samanlaista kuin lauma hevosia, jotka galppailevat, vai mitä? Sata vuotta sitten Amerikan planeetoilla asui satoja mustangilaumoja, jotka vaelsivat vapaina ja saivat maan tärisemään jyskyttävillä kavioillaan. Mustangit ovat ehkä kadonneet, mutta voit silti tuoda tuon ukkosen kotiin seinämaalauksella, jossa hevoset esittävät juoksuaan armon ruumiillistamina.

Matka fantasiamaahan

Pegasus ei ollut ainoa myyttinen hevonen. Vielä nykyäänkin suosittu suosikki on yksisarvinen, sarvipäinen hevonen, joka esiintyy niin monissa myyteissä niin monista eri kulttuureista, että jotkut uskovat, että se on saattanut todella olla olemassa. Huhujen mukaan yksisarvinen pystyy puhdistamaan myrkkyjä ja parantamaan sairauksia, ja se on puhtauden symboli, kadonneen, viattomamman ajan symboli. Piristä jokapäiväistä elämääsi taustakuvilla, joissa on näitä taruolentoja.

Taiteen ruumiillistuma

Animaattorit ja taiteilijat ovat yhtä mieltä siitä, että hevonen on kaikista maailman aiheista vaikeinta kuvata. Eläimen linjat ovat petollisen yksinkertaiset, mutta jos ne menevät millimetriäkään väärin, menetetään se sirous ja voima, joka on sen ydin, mitä tarkoitamme sanalla "hevonen", eikä se enää koskaan palaa. Michelangelon, historian suurimman kuvanveistäjän, huhutaan itkeneen aina, kun hänen piti veistää hevonen. Miksi et koristaisi kotiasi tapetilla, jossa on maailman vaikeimmin kuvailtavissa oleva mutta silti yksi kauneimmista aiheista? Etsitpä sitten öljyvärimaalauksen kaltaista tai modernimpaa teosta, löydät varmasti jotain hevosaiheisten tapettien valikoimastamme.

Rauha

Niin voimakkaiksi olennoiksi hevoset ovat yllättävän lempeät, ja hevosta lepäävässä kuvassa on sellainen rauhan tunne, jota hyvin harva muu tarjoaa. Rauhoita aistejasi seinämaalauksella, jossa rauhalliset hevoset juovat järvellä tai hevoset viettävät aikaa toistensa kanssa. Nämä lempeät jättiläiset tuovat ripauksen rauhaa mihin tahansa huoneeseen.

Hevosten kauneus kodissasi

Hevoset eivät tietenkään ole vain upeita eläimiä. Kodinomistajilla on erilaisia syitä sisustaa kotinsa hevosilla. Monissa kulttuureissa hevoset edustavat vapautta ja valtaa. Myös eläimen värillä on merkitystä. Esimerkiksi kristinuskossa valkoinen hevonen on kuoleman symboli. Tietyissä intiaaniheimoissa hevoset edustavat valtaa. Näin ollen hevosia käytetään usein sodan tunnuksena. Myös mytologisessa maailmassa hevoset ovat yleisiä. Roomalaiset yhdistivät hevoset sodanjumala Marsiin, jonka nähtiin myös vetävän auringonjumala Helioksen vaunuja. Myös kelttiläisessä mytologiassa hevosten katsottiin tuovan onnea ja hyvää onnea. Olipa kulttuuri mikä tahansa, hevoset symboloivat ihania asioita. Upea peto palvelee ihmistä, mutta sitä ei voi koskaan täysin kesyttää. Nämä symboliikat ovat useimmiten syitä siihen, miksi kodinomistajat käyttävät hevosia kotiensa koristeluun. Nykyään hevosia ei nähdä vain figuureissa tai maalauksissa. Ne ovat myös yleinen aihe seinämaalaustaiteessa. Photowallin Hevoset -teemaiset seinämaalaukset ovat hämmästyttävän kauniita, sillä ne saavat minkä tahansa tilasi huoneen näyttämään upealta ja mielenkiintoiselta.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.