Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

Valkoiset hevoset - Tapetti - Lastenhuone

355

aihetta

Hevoset

Hevoset ovat olleet osa historiaa aikojemme alusta, ja ne ovat saavuttaneet keskuudessamme täysin ainutlaatuisen aseman. Hevoset ovat esiintyneet tarinoissamme sankareina, myyttisiLue lisäähahmoina ja kumppaneinamme aina Antiikin Kreikan taruston siivekkäästä Pegasus-hevosesta ritarilliseen Comanche-hevoseen. Ne ovat mielissämme viehkeyden, kauneuden ja voiman perikuvia. Tuo pala sen villiä kauneutta kotiisi valikoimamme hevosaiheisilla tapeteilla.

Nopeus. Viehkeys. Voima.

Laukkaava hevoslauma on vaikuttava näky, eikö totta? Sata vuotta sitten Amerikassa vaelsi vapaana satoja mustangilaumoja, joiden voimakkaat pohkeet saivat maaperän vavahtelemaan. Mustangit ovat ehkä kadonneet, mutta voit silti tuoda niiden voiman ja kauneuden kotiisi hevosaiheisella tapetilla.

Matka satumaailmaan

Pegasus ei ollut ensimmäinen taruhevonen. Yksisarvinen on nykyäänkin supersuosittu hahmo, joka esiintyy niin monien eri kulttuurien tarinoissa, että sen voisi melkein uskoa olleen oikeasti olemassa. Yksisarvisen on huhuttu voivan puhdistaa myrkkyjä ja parantaa sairauksia, ja sitä pidetään puhtauden ja viattomuuden symbolina. Piristä arkipäivääsi tapeteilla, joissa nämä ihanat taruolennot esiintyvät.

Taiteen ruumiillistuma

Monet taiteilijat ja kuvittajat sanovat, että kaikista maailman aiheista hevonen on vaikein ikuistettava. Hevosen ääriviivat tuntuvat helpolta piirtää, mutta pienikin epäjohdonmukaisuus vääristää peruuttamattomasti sen kauneutta ja voimaa, jotka ovat sen kuvaamisessa olennaisinta. Michelangelon, historian taitavimman veistäjän, kerrotaan itkeneen aina, kun hänen piti veistää hevonen. Miksi et koristaisi kotiasi tapetilla, joka vangitsee tämän maagisen olennon? Etsitpä öljymaalauksen tyyppistä kuvitusta tai modernimpaa tyyliä, löydät varmasti mieleisesi hevosaiheisten tapettiemme valikoimastamme.

Rauha

Niin voimakkaiksi eläimiksi hevoset ovat yllättävän helliä olentoja, ja esimerkiksi rauhallisen hevosen ilmeessä on jotain hyvin tyynnyttävää. Luo kotiisi rauhallinen tunnelma hevosaiheisella tapetilla, jossa hevonen on veden äärellä juomassa, tai kuvituksella, jossa kahden hevosen yhteisymmärrys on käsin kosketeltavissa. Nämä lempeät jättiläiset tuovat rauhallisen tunnelman mihin tahansa tilaan.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.