Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

Kukkiva - Tapetti - Makuuhuone

791

aihetta

Linnut

Tarvitaan suuri tapetti tekemään oikeutta lintujen merkittävälle historialle ja lukuisille eri lintulajeille. Pikkutarkoin yksityiskohdin kuvatut lepattavat linnut vangitsevat ensin kLue lisääatsojan määrällään ja monimuotoisuudellaan, ja pakottavat sen jälkeen ihastelemaan evoluution voimia, jotka mahdollistivat niiden koko olemassa olon. Työskentelemme lahjakkaiden suunnittelijoiden ja valokuvaajien kanssa maailmanlaajuisesti tehdäksemme uniikkeja ja inspiroivia seinäkoristeita kotiisi. Valikoimastamme löydät parhaat lintu-aiheiset tapetit luodaksesi persoonallisen koti- tai toimistoympäristön.

Höyhenpeitteiset ystävämme

Korkeuksiin upeasti kohoava tai parvensa kanssa vilvoittavalla järvellä, tai tropiikin vesissä lepäävä lintu - tapettimme saavat kaikki arvostamaan näitä ihastuttavia höyhenpeitteisiä ystäviämme. Tapettimme sisältävät esimerkiksi joukon trooppisia lintulajeja sekä muuttolintuja ja eksoottisia lintuja, jotka nostavat tapettisi uusiin sfääreihin. Lintutapettiemme valikoima käsittää taideteoksia, ensiluokkaisia valokuvia, kuvituksia sekä paperikollaasin tyyppisiä muotokuvia värikkäistä, höyhenpeitteisistä ystävistämme. Upeat tapettikuvioinnit tekevät varmasti vaikutuksen vaikuttavilla lintulajien kuvauksella omassa elinympäristössään esimerkiksi lintuaiheisen taiteen keräilijöihin, lintubongareihin ja luontovalokuvaajiin. Lisäksi nämä tapetit ovat mitä erinomaisimpia lahjaideoita kaikille, jotka ovat kiinnostuneita lintujen valokuvaamisesta. Tapettimme voivat myös toimia tilan avartajina sekä ikkunan kaltaisina elementteinä, jotka tuovat tilaasi maailman upeimpia puistoja, jokia, järviä sekä muita lintujen asuinalueita. Lintuaiheisten tapettiemme valikoimassa on lukematon määrä vaihtoehtoja: valitse esimerkiksi klassinen kurkiaura taivaalla tai lähikuva sulkiaan pöyhentelevästä riikinkukosta puistossa. Monipuolisesta tapettivalikoimastamme löytyy taatusti jotain vaativampaankin makuun.

Taianomaiset fantasialinnut

Mahtava valikoima lintuaiheisia tapetteja sisältää muun muassa taianomaisia kuvia linnuista jotka ovat kuin suoraan satukirjasta, sekä realistisia kuvauksia linnuista hyökkäämässä saaliinsa kimppuun. Tästä kategoriasta löydät myös lumoavia joutsenia, jotka lipuvat kimmeltävien vetten päällä. Löydät myös muut lintulajit kuten papukaijat, haikarat, sorsat, pingviinit, flamingot, arat sekä lukuisat muut linnut. Lintu-aiheiset kuvituksemme ovat todellinen kunnianosoitus näille suurenmoisille siivekkäille olennoille. Tämän kategorian tapetit sopivat erinomaisesti esimerkiksi lastenhuoneeseen ja toimistotiloihin, sekä kaikkiin tiloihin, jotka kaipaavat luontoaiheista piristystä.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.