Muokkaa ja tilaa Hinta 35 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää (tällä hetkellä 5-8 päivää)

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Treasure Hunt Book Shelf

Tuo fantasia lähemmäs lapsia tällä Aarteenmetsästys-kirjahylly-taustakuvalla, joka näyttää omituisen kirjahyllyn, joka näennäisesti tallentaa tarinoita fiktiosta ja puhtaista seikkailuista. Tämä tapetti valaisee varmasti minkä tahansa huoneen ja tuo siihen eloisan tunnelman. Useimmat sanovat, että lasten kannattaa antaa tuoda mielikuvituksensa esiin jo nuorena ja nauttia siitä, koska mielikuvitus on se, mistä luovuus kumpuaa. Tämä taustakuva ei vain auta lapsia laajentamaan ja leikkimään mielikuvituksellaan, vaan tekee näkökulmasta, että kirjojen lukeminen ja niistä oppiminen on paljon hauskempaa.

Virkistä kotisi sisustusta Aarteenmetsästys-kirjahylly-taustakuvalla

Tällaiset värikkäät taustakuvat antavat luonnollisesti elämää ja onnellisuuden tunnetta kodin sisustukseen. Joskus se saattaa saada huoneesi näyttämään yliampuvalta, mutta kun tiedät, miten tai minne tämä tapetti kannattaa laittaa, huomaat, ettei mikään näytä huonolta värikkäiden tapettien kanssa. Sinun on ymmärrettävä, miten sitä käytetään. Aarteenmetsästys-kirjahyllytapetti sopii täydellisesti lastenhuoneeseen tai lastenhuoneeseen, sillä tämän taustakuvan aiheen on tarkoitus herättää uteliaisuus kaikissa sitä katsovissa. Siksi sen sijoittaminen lastenhuoneeseen auttaa lapsia oppimaan uteliaisuuden kautta, jossa on ripaus hauskuutta ja fantasiaa.

Pari Aarteenmetsästys-kirjahyllytapetin kanssa

Koska tässä tapetissa on jo erilaisia värejä, on ihanteellinen valinta tasapainottaa värejä alueesi sisällä, jotta vältät ylilyönnit. Värit, kuten valkoinen, ruskea ja musta, riittävät parantamaan huoneen visuaalista painoa tällä tapetilla. Jos harkitset tämän laittamista makuuhuoneeseen, valkoiset sängyn kehykset lakanoilla ja heittotyynyillä auttavat tekemään näkymästä järjestetyn ja siistin näköisen. Tämä väri tekee myös huonekaluista selkeämmin erottuvia tapetin sävyistä. Lisäämällä lisää valkoisia sävyjä ei vain lisätä luonnetta ja kirkkautta tilaan, vaan se tukee myös mitä tahansa tyyliä, jonka haluat alueellesi ilman, että taustakuvan sävyt ja teema jäävät varjoon.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
Copyright:
Aimee Stewart
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua (tällä hetkellä 5-8 päivää)
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e23300
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 (tällä hetkellä 8-12) arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää): Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää). Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Asennusvideo

Lataa asennusohjeet

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.