Muokkaa ja tilaa Hinta 45 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Whimsical Pink

Tämä hassu vaaleanpunainen tapetti näyttää kauniilta kaikkine herttaisine yksityiskohtineen. Tästä viehättävästä tapetista löydät pieniä piirroksia kasveista, eläimistä ja taloista, jotka saavat huoneesi tuntumaan hauskalta ja näyttämään ihanalta. Täydellinen hauskaan ja esteettiseen ilmeeseen Whimsical Pink -tapetti on upea taustakuva, joka herättää kevytmielisyyden ja huolettomuuden tunteen. Lisäksi tapetin vaaleanpunainen väri heijastaa naisellisuuden ja rentouden tunnetta. Vaikka värit saavat huoneen näyttämään rauhalliselta, yksityiskohdat tekevät huoneesta oudon ja nautinnollisen. Pehmeiden värien ja leikkisien kuvioiden ansiosta tapetti heijastaa myös nuorekkuutta ja charmia. Väri sopii sisustukseen, jos toivot, että lisäät seinillesi jonkin vaaleanpunaisen sävyn rohkean väripaletin sijaan. Vaaleanpunaista on tuskin lainkaan, joten tapetin kauniit piirrokset korostuvat täydellisesti. Kuinka käyttää omituista vaaleanpunaista tapettia Whimsical Pink -tapetti tuo varmasti kauneutta kotiisi. Voit käyttää tätä tapettia tiloihin, joihin haluat lisätä preppy- ja leikkisää tunnelmaa. Esteettinen tapetti sopii täydellisesti paitsi lastenhuoneeseen. Se voi sopia myös muihin kodin osiin, joiden haluat näyttää suloisilta, taiteellisilta ja viihtyisiltä. Vaikka se voi saada lapsen huoneen näyttämään hauskalta ja tyylikkäältä, se voi saada muutkin huoneet talossasi tuntumaan viihtyisiltä ja ihanilta. Pidä huoneesi oikukkaina tällä tapetilla, joka näyttää kauniilta ja iloiselta, jotta saavutat esteettisemmän ilmeen ja lisäät taloosi kevytmielisen tunnelman, vaikka jotkut päivät tuntuisivat kiireisiltä.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti
Tuotenumero:
e314412
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.
Tämän aiheet eri vaihtoehdot:

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Asennusvideo

Lataa asennusohjeet

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.