Matelijat & sammakkoeläimet

Elävät värit ja eksoottiset maisemat ovat tervetullut lisä mihin tahansa sisustukseen. Luonnon kiehtovimpia ja kiinnostavimpia eläimiä esittävät matelijoiden ja sammakkoeläinten taustLue lisääakuvat eivät ole vain jännittäviä ja kiehtovia, vaan ne tarjoavat myös kurkistuksen näkymättömiin maailmoihin. Ainutlaatuisia ja epätavallisia olentoja kuvaava kokoelma matelijoiden ja sammakkoeläinten tapetteja on sekä leikkisä että stimuloiva ja siten loistava viihde niin lapsille kuin aikuisillekin. Tässä osiossa on iguaaneja, käärmeitä ja krokotiileja, jotka on esitetty hämmästyttävän yksityiskohtaisesti ja vaikuttavilla värimaailmoilla. Voit käyttää matelijoiden ja sammakkoeläinten tapettia käytännössä missä tahansa tilassa, ja se tekee taatusti visuaalisen vaikutuksen, olipa kyseessä sitten asuin-, liike- tai virkistysalue. Kaikki matelijoiden ja sammakkoeläinten tapetissa esitetyt motiivit voidaan sovittaa sisustuksen estetiikkaan, värimaailmaan ja muihin koristeisiin.

Ero matelijoiden ja sammakkoeläinten välillä

Nimi matelija viittaa hiipiviin tai ryömiviin eläimiin, kun taas nimi sammakkoeläin viittaa kaksoisolentotapoihin. Matelijat ja sammakkoeläimet luokiteltiin aikoinaan eläintieteellisesti matelijoiksi niiden monien yhtäläisyyksien vuoksi. Siitä huolimatta on tärkeää tarkastella ensin myös yhtäläisyyksiä, jos haluat sekoittaa ja sovittaa matelijoiden ja sammakkoeläinten taustakuvia. Ensinnäkin, ja se on yleisimmin tiedossa, molemmat ovat kylmäverisiä, mikä tarkoittaa, että niiden sisäiset lämmönlähteet ovat niin vähäisiä, että niiden on turvauduttava ulkoisiin lämmönlähteisiin ruumiinlämpönsä säätelemiseksi. Muita yhteisiä piirteitä ovat, että matelijat ja sammakkoeläimet kykenevät muuttamaan ihon väriä, näkemään tarkkaan, käyttämään naamiointia, puremaan ja paisuttamaan kehoaan välttääkseen saalistusta. Tunnistetaan myös näiden kahden väliset erot, jotta voit tehdä järkevämmän valinnan matelijoiden ja sammakkoeläinten taustakuvan suhteen. Matelijoilla on suomujen peittämä iho, ne hengittävät ilmaa keuhkojen kautta ja munivat kovakuorisia munia maalle. Sammakkoeläimet ovat eläimiä, jotka voivat elää maalla tai vedessä, ja niille on ominaista kostea rauhasmainen iho, kidukset ja suomujen puuttuminen. Matelijat ja sammakkoeläimet -taustakuvassa on molempien ryhmien eri jäseniä, ja siinä on ainutlaatuisia kuvioita, runsaasti yksityiskohtia ja kiehtovia värejä.

Monisukas- ja sammakkoeläintapetti symbolisena elementtinä tilassasi

Vaikka käärmeet ja käärmeet saattavat kauhistuttaa monia ihmisiä, näitä olentoja on käytetty sekä positiivisten että negatiivisten elementtien symbolina niin monissa muinaisissa kulttuureissa. Tämä voi tehdä ihanan stimuloivan ja ehdottomasti huomiota herättävän teeman huoneeseesi käärmeen avulla matelijoiden & sammakkoeläinten tapetti. Käärmeet symboleina on yksi vanhimmista ja yleisimmin käytetyistä symboleista lukuisissa muinaisissa kulttuureissa merkitsemään laajaa palettia ominaisuuksia, jotka vaihtelevat viisaudesta kuolemaan, ylösnousemuksesta lisääntymiseen ja niin edelleen. On turvallista sanoa, että matelijoiden ja sammakkoeläinten tapetti asuin-, liike- tai vapaa-ajan tilassa luo keskustelua ja herättää uteliaisuutta. Dark Leaves II:ssa ei ole vain reheviä värejä, sävyjä ja sävyjä, vaan siinä on myös mystinen piirre, sillä matelijoiden ja sammakkoeläinten tapetti on taiteellisesti toteutettu, mutta samalla se jotenkin kätkee pääkohteen. Tämä käärmeen matelijat & sammakkoeläimet -taustakuva on ehdottomasti ehdokas useisiin katselukertoihin, koska sen visuaalinen painoarvo on valtava.

Liskot & sammakkoeläimet taustakuva lapsille

Kuten aiemmin mainittiin, Photowallilla on matelijat & sammakkoeläimet -taustakuvia pienille. Crocodile Blue -teoksen kaltainen teos korostaa pelottavaa olentoa tosielämässä, mutta tässä matelijat & sammakkoeläimet -taustakuvassa taiteellisesti ja muodikkaasti renderöitynä. Jopa teini-ikäiset tykkäisivät tästä nimenomaisesta matelijoiden & sammakkoeläinten tapetista, sillä sillä on suuri visuaalinen painoarvo ja se voi näyttää hyvältä makuuhuoneessa, opiskelualueella tai henkilökohtaisessa tilassa.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-27 27:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.