Muokkaa ja tilaa Hinta 35 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää (tällä hetkellä 5-8 päivää)

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Snow Leopard

Hanki tilaan hieman hurja tuuppaus tällä Lumileopardi taustakuva, joka näyttää dramaattinen ja täydellinen kohtaus metsästys leopardi tällainen hyytävä tausta. Tämä taustakuva tekee tilastasi ilmavan ja kevyen vaaleilla sävyillään. Sen muotoilu luo koko alueellesi ulottuvan tilan, mikä antaa sille lisää syvyyttä ja luonnetta. Leopardin varkaustila luo kiistatta erilaisen tunnelman huoneeseesi, olipa se sitten makuuhuoneesi, olohuoneesi, ruokasalisi tai jopa eteisesi. Kuvittele, että toivotat vieraasi tervetulleeksi tällaisella ainutlaatuisella sisustuksella, joka jättää heidät kunnioitukseen ja uteliaisuuteen. Tämä tapetti on täydellinen varkaus niille, jotka haluavat saada tilansa näyttämään seikkailunhaluiselta ja viileältä samaan aikaan.

Luo keskipiste Lumileopardi-tapetilla

Tämä tapetti tekee erinomaista työtä ollakseen keskipisteenä minkä tahansa tilan sisällä sen silmiinpistävän muotoilun ja kutsuvan tunnelman ansiosta. Todellakin, kuka tahansa, joka katsoo tätä taustakuvaa, lumoutuu. Snow Leopard Wallpaper on kodinomistajille mahdollisuus sisällyttää sekä eläin- että luontoaiheisia tapetteja samaan aikaan kodin sisustukseen menemättä kuitenkaan liian pitkälle. Katso vain, miten huolellisesti ja yksityiskohtaisesti tämä tapetti on tehty, ja näe itse, miten tämä tapetti voi muuttaa tilasi näin houkuttelevalla ulkonäöllä.

Mikä sopii hyvin yhteen lumileoparditapetin kanssa

Vaikka tällä tapetilla on vahva läsnäolo, se koostuu monipuolisista sävyistä, joita on helppo työstää, jos haluat lisätä lisää sisätiloihin. Värit, kuten valkoinen, musta ja harmaa, vahvistavat epäilemättä tämän taustakuvan valkoista ja muita kirkkaita sävyjä. Lisäksi valkoiset verhot, tyynyt, liinavaatteet, lakanat ja kankaat korostavat tätä tapettia täydellisesti. Koska tässä taustakuvassa on joitakin sinisen sävyjä, jotka saavat sen näyttämään jotenkin synkältä, jos sitä ei yhdistetä hyvin oikeisiin sisustuksiin, muista aina pitää huoneesi hyvin valaistuna, jotta koko tila olisi visuaalisesti tasapainossa ja esteettisesti miellyttävä.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
Copyright:
Joh Naito
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua (tällä hetkellä 5-8 päivää)
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e22991
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 (tällä hetkellä 8-12) arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää): Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää). Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Asennusvideo

Lataa asennusohjeet

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.