Muokkaa ja tilaa Hinta 35 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Help

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Sepia Map of Osaka

Esittele tilasi kutsuvalla ulkonäöllä tällä Sepia Map of Osaka -taustakuvalla, joka näyttää houkuttelevan yksityiskohtaisen kartan Japanin kaupallisesta keskuksesta, Osakasta. Sen seepian sävyt huokuvat tyylikkyyttä ja vintage-tunnelmaa paitsi seinälläsi myös koko tilassa. Tämä tapetti muuttaa tilasi ilmapiirin kiistatta ainutlaatuisella mutta jännittävällä vetovoimallaan. Tämän tapetin asentaminen makuuhuoneeseen, olohuoneeseen, ruokasaliin tai jopa eteiseen on ihanteellinen päätös. Sen tieradat ja kadut luovat abstraktin vaikutelman, mikä lisää tämän tapetin tekstuuria ja luonnetta. Jos rakastat karttoja ja niiden herättämää seikkailumieltä, tämä tapetti on täydellinen varkaus.

Koristele kotisi sisustus Sepia Map of Osaka -tapetilla

. Tämän tapetin muokattavuus tekee siitä ihanteellisen minkä tahansa sisustustyylin kanssa, joka sinulla on mielessäsi. Se on suoraviivainen mutta jännittävä, mikä kertoo sen suunnitteluun käytetyn lahjakkuuden määrästä ja paljastaa paljon hienostuneisuudesta. Seepian eri sävyjä käytetään luomaan syvyyttä kuvaan ja tietenkin huoneeseesi. Se on helppo yhdistää nykyaikaisten sisustushuonekalujen kanssa, koska se luo keskipisteen, kehittää värimaailmaa tai toimii jopa koko kodin inspiraationa.

Mikä toimii hyvin Sepia Map of Osaka -taustakuvan kanssa

Tämän tapetin pehmeät sävyt voivat piristää tilaa, kun ne yhdistetään täydentäviin sävyihin, mutta ne voivat myös saada sen näyttämään epäkiinnostavalta. Tämän tapetin kohdalla tummat sävyt, kuten musta, harmaa, oliivi, khaki ja galaksi, toimivat parhaiten kontrastin vahvistajina. Näitä sävyjä kannattaa käyttää myös verhoiluissa ja huonekaluissa. Tämän tapetin maanläheistä ilmettä voi korostaa käyttämällä luonnonmateriaaleja, kuten rottinkia, puuta ja juuttirättejä. Kun lisäät elinvoimaisia värejä tähän tapettiin, ole varovainen, sillä ne voivat saada sen näyttämään epäsopivalta; jos lisäät, varmista, että ne täydentävät teemaa.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e84350
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.
Tämän aiheet eri vaihtoehdot:

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.