Muokkaa ja tilaa Hinta 35 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Asetukset

Mitat:

cm

cm

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

  • Asetukset

    x cm

  • Tapettilaatu

    ...

  • Lisää ostoskoriin: ...

    Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Norah's Ark

Norahin arkki -taustakuva on hauska versio ja leikkisä kuvitus kuuluisasta raamatullisesta kertomuksesta "Nooan arkki", jossa Nooa otti Jumalan käskystä tuhansia eläimiä massiiviseen rahtilaivaan, jotta ne voitaisiin pelastaa 40 päivää ja yötä kestäneeltä tulvalta. Tarina kerrotaan lapsiystävällisellä tavalla, jotta kodin suunnittelu olisi houkuttelevaa lapsille. Niinpä näet värikkäitä lippuja, energisen ympäristön, erilaisia eläimiä ja hauskan meriarkkitehtuurin. Taideteoksesta tekevät hauskempaa kruunuihin pukeutuneet eläimet, linnamainen rakenne ja muut koomiset otukset. Tämä seinäkoriste saa varmasti lapset, teinit ja aikuiset hymyilemään.

Anna huonesuunnittelun vaikuttaa kodin sisustukseen

Sisustussuunnittelulla voi olla merkitystä arvojen tai ajatusten juurruttamisessa lapsiin. Tämän Norah's Ark -taustakuvan vaikutus tekee siitä tehokkaan välineen uskonnollisille kodinomistajille tai perheille, jotka haluavat välittää hengellisiä opetuksia lapsilleen. Kuten tiedätte, raamatullinen tarina Nooan arkki pyörii kuuliaisuuden ja Jumalan pelastuksen merkityksen ympärillä. Harkitse siis tämän grafiikan asentamista lasten seinämaalaukseen. Anna lastesi oppia ja kuvitella tämän värikkään seinävaatteen avulla. Lisäksi tämä seinämaalaus huokuu energistä tunnelmaa, jossa on iloinen ilmapiiri täynnä suloisia eläimiä. Kuva näyttää sivulta 5-12-vuotiaille lapsille tarkoitetuista kuvakirjoista. Siitä huolimatta se voi silti herättää visuaalisen mielenkiinnon riehakkaissa kodinomistajissa, jotka haluavat tehdä kodin sisustuksesta innostavan.

Kodin sisustaminen Norah's Ark -tapetilla

Tämä Norah's Ark -tapetti näyttää loistavalta lastenhuoneessa, leikkihuoneessa tai lastenhuoneessa. Voit yhdistää sen eloisien huonekalujen ja asusteiden kanssa. Maksa myös väreillä, kuvioilla ja kuvioilla luodaksesi eloisan ympäristön lapsellesi. Sisällytä esimerkiksi kukkaverhoja, kasvitieteellisiä lakanoita tai värikkäitä mattoja. Eläinvaikutteinen sisustus sopii myös tämän seinätaiteen teemaan. Jos haluat kuitenkin luoda innostuneen tunnelman, voit asentaa tämän yhteisiin tiloihin, kuten olohuoneeseen, ruokasaliin tai vapaa-ajan tiloihin. Se sopii ihanteellisesti iloiseen ja perheystävälliseen kotiin, jolloin hetket perheesi kanssa muuttuvat värikkäämmiksi.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
Copyright:
Colin Thompson
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e23830
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Asennusvideo

Lataa asennusohjeet

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.