Muokkaa ja tilaa Hinta 35 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Hawaii

Sano aloha jännittävälle läsnäololle, jonka tämä Havaijin taustakuva herättää, sillä siinä on sarjakuvamainen kuvitus trooppisista lehdistä taivaalla ja valtamertaustalla. Tässä taustakuvassa näkyy myös jättimäinen teksti "Havaiji", joka vahvistaa tämän taustakuvan pirteää ja eloisaa tunnelmaa. Tämän taustakuvan virkistävä läsnäolo muuttaa kiistatta koko kotitilasi ilmapiirin. Jos etsit kodin sisustusta, jonka avulla voit tuoda eloisuutta ja trooppista tunnelmaa sisätiloihin, olet juuri löytänyt täydellisen tapetin. Tämä tapetti on ehdoton hankinta niille, jotka ovat kyllästyneet tavallisen seinänsä vanhaan ja tylsään ulkonäköön.

Virkistä kotisi sisustusta Havaijin tapetilla

Tämän tapetin virkistävä ja suoraviivainen muotoilu tuo tiloihisi ihanteellisesti ainutlaatuisen elementin. Tämän tapetin tekeminen tilasi keskipisteeksi on ihanteellinen harkinta, sillä tämä tapetti voi automaattisesti kiinnittää huomiota itseensä, jolloin seinäsi näyttää hyvin koristellulta. Kuvittele, että astut huoneeseesi, jossa tällainen jännittävä näkymä on valmiina toivottamaan sinut tervetulleeksi. Tämä tapetti todellakin luo trooppisen tunnelman koko tilaan. Vaikka useimmat kodinomistajat pitävät värikkäitä seiniä haastavina sisustaa, tämä tapetti todistaa, että luonnon läsnäolo ei koskaan mene pois muodista, ja se on mukautettavissa minkä tahansa kodin tyylin, erityisesti boho- ja nykyaikaisen tyylin, sisälle.

Mikä sopii hyvin Havaijin tapetin kanssa

On ratkaisevan tärkeää ottaa huomioon alueesi visuaalinen painoarvo. Tämän vuoksi on ihanteellista kontrastoida tapetin vaaleat sävyt tummempien sävyjen kanssa. Parhaat sisustus-, huonekalu- tai kaapistovärit tämän tapetin pariksi ovat neutraaleja sävyjä, kuten musta, ruskehtava, harmaa, oliivi ja ruskea. Tilaan kannattaa sisällyttää luonnonmateriaaleja, kuten rottinkisia säilytyslaatikoita, juuttiharsoja ja puulattioita, sillä ne antavat seinillesi ja kodin muulle sisustukselle luonnetta ja tekstuuria. On aina parasta pysyä tapetin teemassa, koska se vahvistaa sen läsnäoloa ja tunnelmaa.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
Copyright:
Omar Escalante
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e325400
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Asennusvideo

Lataa asennusohjeet

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.