Muokkaa ja tilaa Hinta 35 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Help

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Elegant Terrazzo

Puhutaanpa eleganssista Elegantti Terrazzo tapetti Etsitkö tyylikästä ja ainutlaatuista tapettia kotiisi? Silloin olet juuri löytänyt sen Elegant Terrazzo -tapetilla, joka tarjoaa kauniin sekoituksen tekstuuria, luonnonkivikuvioita ja ajattoman harmaan ja valkoisen väriyhdistelmän. Lue lisää tästä upeasta tapettivaihtoehdosta.

Elegantti Terrazzo-tapetti: Tekstuurit, kivi, harmaa ja valkoinen

Tämä tapetti on ainutlaatuinen ja tyylikäs vaihtoehto niille, jotka rakastavat tekstuureja ja luonnonkivikuvioita. Tässä tapetissa on tyypillisesti sekoitus harmaan ja valkoisen sävyjä, jotka antavat sille ajattoman tyylikkyyden, joka voi sopia melkein mihin tahansa sisustustyyliin. Halusitpa sitten luoda aksenttiseinän tai tuoda mielenkiintoa pienempään tilaan, tämä tapetti voi olla loistava valinta.

Miksi valita Elegant Terrazzo -tapetti

-Textures: Yksi tämän tapetin tärkeimmistä ominaisuuksista on sen tekstuuri. Tämä tapetti on suunniteltu jäljittelemään luonnonkiven ulkonäköä ja tuntua, joten se sisältää usein kuvioita ja kuvioita. -Kivi: Koska Elegant Terrazzo -tapetin on tarkoitus näyttää luonnonkiveltä, on tietysti tärkeää valita kuvio, josta todella pidät. Kiven koko ja muoto sekä väri ja rakenne auttavat sinua löytämään tapetin, joka sopii henkilökohtaiseen tyyliisi ja täydentää kotisi sisustusta. -Harmaa ja valkoinen: Lopuksi yksi tämän tapetin houkuttelevimmista ominaisuuksista on harmaan ja valkoisen klassinen väriyhdistelmä. Tämä väriyhdistelmä tarjoaa ajatonta eleganssia, joka sopii mihin tahansa kotiin. Valitsitpa sitten vaaleamman harmaan, jossa on valkoisia aksentteja, tai rohkeamman mallin, jossa on enemmän kontrastia, rakastat varmasti tämäntyyppisen tapetin hienostunutta ulkonäköä.

Hyötyjä asentamalla Elegant Terrazzo -tapetti kodin sisustukseen

-Terrazzotapetti on ainutlaatuinen ja huomiota herättävä vaihtoehto, joka voi lisätä mielenkiintoa ja syvyyttä mihin tahansa huoneeseen. -Tapetin luonnonkivikuviot voivat luoda maanläheisyyden ja rauhallisuuden tunteen, jota voi olla vaikea saavuttaa muilla tapeteilla. -Terrazzo-tapetin harmaan ja valkoisen väriyhdistelmä on ajaton ja elegantti, joten se on erinomainen valinta mihin tahansa sisustustyyliin. Tämä tapetti on kaunis ja ainutlaatuinen vaihtoehto kaikille, jotka haluavat lisätä sisustukseensa syvyyttä ja tekstuuria. Etsitpä sitten rohkeaa statement-seinää tai vain hienovaraista kiinnostuksen aihetta, Elegant Terrazzo -tapetti voi olla loistava valinta.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e314465
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.