Muokkaa ja tilaa Hinta 35 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää (tällä hetkellä 5-8 päivää)

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Classic Maserati

Maseratin historiallinen ja ylellinen kauneus on tullut jäädäkseen kotisi sisustukseen tai toimistotilaasi Classic Maserati -tapetin avulla. Tämä vintage-auton seinämaalaus on korkearesoluutioinen valokuva perintöauton keskikonsolista. Auton sisätiloissa on tyylikäs muotoilu, laadukkaat materiaalit ja kultaiselta näyttävä ohjauspyörä. Tämän vintage-auton ulkonäkö saa kenet tahansa ymmärtämään, miksi tämä suorituskykyinen ja tyylikäs auto on kallis. Vastaavasti tämä huonekoriste voi saada toimistosi tai sisustuskotisi sisustuksen heijastamaan auton vanhan koulukunnan kauneutta ja eleganssia.

Classic Maserati -tapetin vanhanaikainen kauneus

Classic Maserati on arvokas harvinaisuutensa, kilpa- ja moottoriurheiluhistoriallisen arvonsa sekä brändin vetovoiman vuoksi. Ne ovat arvokas keskipiste minkä tahansa huoneen sisustukseen, koska niiden ulkonäkö pursuaa vintage-viehätystä, joka voi levittää huoneeseesi nostalgian tunnetta. Ne ovat myös erittäin esteettisiä; niitä pidetään yhtenä kauneimmista ja ikonisimmista koskaan valmistetuista autoista. Tuo tämän perintöauton ihanuus olohuoneeseen, ruokasaliin, makuuhuoneeseen, eteiseen, toimistoon tai minikirjastoon. Tämä sisustusseinäsuunnittelu selittää, miksi vintage-tyyli on palannut. Kuten legacy-auton muotoilussa nähdään, klassinen tyyli viehättää uskomattoman käsityötaidon ja laadun vuoksi. Se on todellakin tullut jäädäkseen, ja voit käyttää sitä huoneesi trendinvarmistamiseen.

Miten saat huoneeseesi retrohenkisen sisustuksen

Voit saavuttaa retrohenkisen sisustuksen tällä Classic Maserati -tapetilla. Tämä ilme sopii kodinomistajille, jotka haluavat yhdistää hauskuuden ja nostalgian tunteen yhteen huoneeseen. Oletetaan, että mietit, millä voisit antaa olohuoneellesi tai makuuhuoneellesi täydellisen retro-uudistuksen. Siinä tapauksessa voit lisätä neonkylttejä, nostalgisia koristeita, kuten vinyylilevyjä ja levysoittimia, kirkkaita tyynyjä, kuviollisia mattoja tai räsymattoja, monivärisiä pöytiä ja vastaavaa. Jos haluat jotain yksinkertaista ja klassista, yhdistä tämä tapetti antiikkisiin tai perittyihin huonekaluihin ja vanhanaikaisiin aksentteihin. Voit myös yhdistää kaarevia malleja ja neutraaleja värejä.

Tietoja tuotteesta:

Copyright:
Ronald
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua (tällä hetkellä 5-8 päivää)
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e310538
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 (tällä hetkellä 8-12) arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää): Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää). Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Asennusvideo

Lataa asennusohjeet

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.