Muokkaa ja tilaa Hinta 35 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Help

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Chicago Skyline

Maalaa seiniäsi elävöittääksesi tilaa. Chicago Skyline -taustakuva kuvaa luovasti ja värikkäästi Chicagon tuulista kaupunkia - mukaan lukien upea Willis Tower, 875 North Michigan Avenue ja Wrigley Building - käyttäen Pollockin tekniikkaa, mikä tekee huoneestasi taiteellisen ja modernin. Houkutteleva maaliroisketaide on upeaa sen tippuvaikutelman, irtonaisen siveltimenvedon, sateenkaaren värien ja tavallisen valkoisen taustan ansiosta, joka korostaa akvarellitaidetta entisestään. Tällä kertaa voit tuoda tämän taiteellisen tekniikan kauniin tuotteen ja Chicagon tunnelman toimistoosi tai kotisi sisustukseen.

Chicagon taivaanranta-taustakuvassa yhdistyvät hauskuus ja taide

Chicagon tunnelma kannattaa tuoda kotiisi syystä. Kaupunki tunnetaan puutarhakaupunkina. Se on tunnettu hiekkarannoistaan, taivaanrantaan avautuvista näkymistä ja ihastuttavista puistoista. Tällaiset ominaisuudet tekevätkin Chicago Skyline -taustakuvasta fiksun huoneinspiraation asuin- tai liiketiloihin. Lisäksi tämä maamerkkitapetti täyttää sisätilasi hauskalla tunnelmalla. Kun tämä tapetti on asennettu huoneeseesi, tunnet, että osa siitä on taiteilijanurkkaus. Sen moniväriset maalit ja leikkisä tyyli herättävät huolettoman ja innostuneen tunteen, mikä on erinomainen tapa tuoda asuintiloihisi tai mihin tahansa muuhun huoneeseen ystävällinen ja viihtyisä persoonallisuus.

Nykyaikaisen sisustuksen inspiraatioita nykytaideteokseen

Voit kokeilla modernia mutta värikästä sisustusta tämän maalaustaiteen tapetin avulla. Tätä varten harkitse elinvoimaisen maton, sohvatyynyjen ja pöytien käyttämistä vihreällä, maalaispunaisella, keltaisella ja muulla värillä tämän ilmeen saavuttamiseksi. Kokeile vapaasti kuvioita, kun tavoittelet hauskaa modernia tyyliä. Toisaalta voit kokeilla myös modernia ja minimalistista sisustusteemaa. Tässä sisustustyylissä anna merkitystä sisustuksen toimivuudelle ja yksinkertaisuudelle. Myös minimalistinen moderni tyyli sisältää puhtaat linjat, luonnonmateriaalit ja yksiväriset sävyt. Nämä ominaisuudet ovat monipuolisia ja tekevät kodin sisustamisesta helppoa ja nautinnollista. Kokeile näitä teemoja käyttämällä tätä luovaa seinätaidetta olohuoneessa, makuuhuoneessa, ruokasalissa, eteisessä, minikirjastossa, työtilassa ja muissa tiloissa.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e24176
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.
Tämän aiheet eri vaihtoehdot:

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.