Muokkaa ja tilaa Hinta 35 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Help

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Old Library

Vanha kirjastotapetti saa sinut tuntemaan, että voit saavuttaa vintage-sisustussuunnittelun hetkessä yhdellä askeleella: asenna tämä kodin sisustus seinällesi. Tämän seinätaiteen kuvassa ei ole vain yksi kohde, vaan siinä on koko huone huonekaluineen, lattiamattoineen, seinineen ja kirjahyllyineen. Toisin sanoen tämän kirjasto-inspiroituneen tapetin käyttäminen on kuin sinulla olisi toinen huone huoneesi sisällä. Kodinomistajat, jotka haluavat kokeilla jotain ainutlaatuista ja epätavallista, rakastavat tätä sisustusta.

Mikä tekee vanhasta kirjastotapetista vintagea

Kaikki tässä seinätaiteessa on vintagea: kaksi vanhaa nahkapintaista sohvaa, antiikkinen shakkilauta, perinteinen matto, veistetty sohvapöytä ja paljon muuta. Kuka tahansa huomaa myös hyllyssä olevat vintage-kirjat, mukaan lukien vanhat tietosanakirjat, paksut ja painavat julkaisut ja vastaavat. Näillä yksityiskohdilla voit sisustaa kotisi vintage-tyyliin. Toinen asia, joka lisää tämän sisustuksen vintage-tunnelmaa, on sen seepiansävyt. Hylly, kirjat, valaistus, lattia ja huonekalut näyttävät samankaltaisilta kuin seepian sävyt. Lyhyesti sanottuna on kuin katsoisit kirjastoa seepiaobjektiivilla, kun katselet tätä tapettia. Tämä sävy luo nostalgian tunnetta ja ripaus historiaa mihin tahansa huoneeseen.

Sisustusinspiraatiota vintage-kirjastosta inspiroituneella seinätaiteella

Vintage-kirjastosta inspiroitunut huone on lohdullinen ja ajatuksia herättävä teema minkä tahansa toimiston ja kodin suunnitteluun. Viihtyisäksi sen tekee kirjaston tunnelma. Kirjastot ovat aina tuntuneet turvalliselta paikalta. Introvertit tai ihmiset, jotka haluavat viettää mukavasti ja rauhassa aikaa yksin, vierailevat usein kirjastoissa. Siksi sisustaminen tällä Vanha kirjasto -tapetilla saa kenet tahansa huoneessasi tuntemaan olonsa suojatuksi ja lämpimäksi. Harkitse antiikkisten tai perittyjen huonekalujen ja vanhanaikaisten korostusten lisäämistä, jotta saat sisustukseen vintage-henkisen ilmeen tämän tapetin avulla. Valitse myös kaarevat mallit, kovapuut, kirjailut ja antiikkiesineet. Vintage-tunnelmaan sopivia värejä ovat beige, valkoinen, kerma, vaalean ruusunpunainen ja pehmeät harmaat sävyt.

Tietoja tuotteesta:

Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e20335
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.
Tämän aiheet eri vaihtoehdot:

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.