Muokkaa ja tilaa Hinta 35 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Asetukset

Mitat:

cm

cm

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

  • Asetukset

    x cm

  • Tapettilaatu

    ...

  • Lisää ostoskoriin: ...

    Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Blue Rose

Anna tilallesi tyylikäs sisustus tällä Blue Rose -tapetilla, jossa on yksittäisen ruusun terälehtien yksityiskohtia. Tämä tapetti saa tilasi tuntumaan raikkaalta ja tyylikkäältä sen suunnittelun esittämän draaman ansiosta. Asenna tämä tapetti sisälle olohuoneeseen, ruokasaliin, eteiseen tai jopa työpajan sisälle. Sen lempeät sinisen sävyt tuovat kiistatta seesteisen ja rauhallisen tunnelman kotitiloihisi. Tämä tapetti lopettaa pyrkimyksesi etsiä täydellistä ja elvyttävää kodin sisustusta, sillä se voi täydellisesti raikastaa kerran tylsistyneen kodin sisustuksen jokaisen nurkan. Tämä tapetti on ehdoton hankinta niille, jotka rakastavat ruusuja ja niiden viettelevää kauneutta.

Lisää tyylikkyyttä kodin sisustukseen sinisellä ruusutapetilla

Useimmat kodinomistajat uskovat, että erilaisten maalivärien käyttäminen elävyyden ja elämän tuomiseen tiloihin on ainoa tapa päivittää kodin sisätilat. Tämä tapetti kuitenkin ilmoittaa heille, että he voivat helposti ja edullisesti elvyttää huoneensa tämän kaltaisella tapetilla ilman suurempaa vaivaa. Kukkien läsnäolo elvyttää mitä tahansa tilaa, jossa ne ovat, ja antaa sille kevyen ja kasvitieteellisen kosketuksen, joka tekee tästä taustakuvasta keskipisteen, erityisesti olohuoneissa. Useimmissa tapauksissa huoneeseen lisätään kukkien täyttämiä maljakoita sisustukseksi. Koska siinä on ruusuja kauniissa kuvituksessa, tämä tapetti asettaa korkeamman standardin yksinkertaisen mutta varsin houkuttelevan ulkonäkönsä vuoksi.

Miten sisustaa sinisellä ruusutapetilla

Miten sisustaa sinisellä ruusutapetilla

Tämän tapetin mukautuvat sävyt sopivat hyvin neutraalien sävyjen kanssa. Siksi tilassa kannattaa käyttää luonnonmateriaaleja, kuten puuta, juuttia, rottinkia ja saviruukkuja. Lisäksi käyttämällä sävyjä, kuten mustaa, valkoista, ruskeaa, harmaata, oliivinvihreää ja taupea, korostat tämän tapetin tyylikkyyttä ja luot viihtyisän ja rauhallisen tunnelman huoneeseesi. Muista, että hyvä valaistus on tärkeä osa mitä tahansa kodin suunnittelua, joten jos annat tälle tapetille riittävästi valaistusta, saat seinällesi - ja koko huoneelle - dramaattisen esittelyn, joka lisää kotisi sisustuksen esteettistä vetovoimaa.

Tietoja tuotteesta:

Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e1881
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.
Tämän aiheet eri vaihtoehdot:

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Asennusvideo

Lataa asennusohjeet

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.