Muokkaa ja tilaa Hinta 39 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää (tällä hetkellä 5-8 päivää)

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Ballerina

Lapsina, jos emme unelmoineet sellaiseksi tulemisesta, kiinnostuimme kerran ballerinoista ja olimme uteliaita niistä. Siksi tämä Ballerina-tapetti ei tuo huoneeseesi vain esteettisyyttä vaan tarjoaa myös nostalgiaa ja jännitystä. Sen yksiväriset sävyt luovat luonnetta ja dramaattisen johdatuksen tapetissa näkyvään kuvaan. Tämä tapetti esittelee, kuinka tytöt voivat jo nuorena olla intohimoisia asioista, joita he rakastavat tehdä, mitä korostaa kuvan oikeanpuoleisimmassa reunassa olevan pienimmän tytön kurkistava pää. Jos etsit taustakuvaa, joka voi antaa pienimmille motivaatiota balettitanssiin, tämä taustakuva sopii sinulle täydellisesti.

Ballerina-taustakuva on mukautuva<2> Tämän taustakuvan mustavalkoisen kuvan ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia siitä, mikä kodin tyyli sopii parhaiten tämän taustakuvan ulkonäköön. Mutta jos haluat vahvistaa tämän tapetin teemaa ja läsnäoloa, nykyaikainen tai moderni kotityyli ovat parhaita vaihtoehtoja. Tämän tapetin asentaminen sisälle tilaan, jossa keskitytään tyylikkääseen, valkoiseen ja puhtaisiin linjoihin, on ihanteellista, sillä se sopii yhteen tämän tapetin yksiväristen sävyjen kanssa, jolloin koko alueesi näyttää sopusointuiselta ja järjestäytyneeltä. Jos etsit keskipistettä huoneesi sisälle, olet juuri löytänyt sen tämän Ballerina-tapetin avulla.

Mikä toimii hyvin Ballerina-tapetin kanssa<2> Tämän tapetin tummat sävyt luovat upean kontrastin vaaleiden huonekalujen ja verhoilujen kanssa. Parhaita värejä, joita voit käyttää, jos haluat lisätä vaaleita sävyjä, ovat valkoinen, beige, harmaa, kerma ja luonnonvalkoinen. Tapetin tummasta taustasta johtuen oikea valaistus on välttämätön. Tämä tapetti lisää luonnonvalon määrää huoneessasi, koska valkoinen heijastaa tehokkaasti kirkkautta. Voit ottaa mukaan myös keinovalaistusta, kuten lamppuja, varmistaaksesi, että alueesi on hyvin valaistu sekä päivällä että yöllä. Lisäksi on ihanteellista sovittaa tämän tapetin yksivärinen ulkonäkö yhteen, jos haluat, että huoneesi näyttää nykyaikaiselta.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
1 x
Copyright:
Petar Lazovic
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua (tällä hetkellä 5-8 päivää)
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e310006
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 (tällä hetkellä 8-12) arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää): Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää). Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Asennusvideo

Lataa asennusohjeet

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.