Muokkaa ja tilaa Hinta 39 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Help

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Vintage Triaste - Green

Vintage Triaste -tapetti: Koe luonnon rauha ja vintage-henki kotisi seinillä. Vintage Triaste -tapetti on kuin ikkuna menneeseen aikaan, jossa luonnon kauneus ja rauhallisuus kohtaavat. Tämä tapetti tuo huoneeseesi hienostuneen ja ajattoman tunnelman, jossa lintujen viserrys ja puun oksilla lepattavat lehdet heräävät eloon. Se on täydellinen valinta, kun haluat luoda tilaan lämpimän ja kutsuvan ilmapiirin.

Elävöitä tilasi Vintage Triaste -tapetilla

Tässä on joitain tämän taustakuvan tärkeimpiä ominaisuuksia:

 • Luonnollinen ja rauhoittava puu- ja lintuaihe
 • Vintage-tyylinen rakeinen tekstuuripinta
 • Valkoiset kukkakuvioinnit tuovat valoa ja raikkautta

Luo kotiisi rauhallinen keidas Vintage Triaste -tapetilla

Vintage Triaste -tapetti sopii erinomaisesti olohuoneen tai makuuhuoneen seinälle, tuoden tilaan luonnonläheisyyttä ja rauhaa. Sen yksinkertainen mutta elegantti muotoilu luo yhtenäisen ja kiehtovan ilmeen, joka on ihanteellinen seinäverhoukseen.

Käytä tätä tapettia luodaksesi keskipisteen huoneen sisustukselle, tai yhdistä se muihin luonnonmateriaaleihin ja pehmeisiin tekstiileihin luodaksesi harmonisen ja rentouttavan ympäristön. Vintage Triaste -tapetin luonnolliset elementit ja pehmeät sävyt luovat ympäristön, joka edistää rauhaa ja harmoniaa.

Valitse tavallisesta tai premium-tapetista – kaikki ympäristöystävällinen ja PVC-vapaa. Standard on klassinen ja kestävä valinta, kun taas premium tarjoaa parempaa kestävyyttä ja puhdistettavuutta mattapintaisella pinnalla. Jos haluat irrotettavan vaihtoehdon, tarjoamme myös kuori- ja -kiinni tapetti.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
PWB
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e329785
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.
Tämän aiheet eri vaihtoehdot:

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.