Graffiti & katutaide

Pidätkö kirkkaasta, rohkeasta ja värikkäästä katutaiteesta, joka koristaa monien kaupunkialueiden seiniä? Lisää sitten niitä kotiisi tai toimistoosi ja koe ne joka päivä omien määrittLue lisääelyjesi mukaan koosta ja oikeista sävyistä riippuen. Graffiti- ja katutaiteen seinämaalauksemme vangitsevat kaupunkitaiteen hengen, jota löytyy ympäri maailmaa. Graffiti ei enää rajoitu pelkästään jalkakäytäville, vaan siitä on tullut valtavirtaa, ja voit valita haluamasi palat koristamaan omia neljää seinääsi.

Graffiti- ja katutaiteen seinämaalausten perusteet

Mestariteoksen yksinkertaistettu termi katutaiteen slangissa on nimeltään pala. Sillä kuvataan katutaidetta, joka on paljon monimutkaisempaa, jossa on vähintään kolme eri väriä ja jonka toteuttaminen vaatii paljon yksityiskohtia, tyyliä ja työtä. Meillä on runsaasti kappaleita graffiti- ja katutaiteen seinämaalausten arsenaalissamme, joissa on kaikenlaisia eri tavoin ainutlaatuisia malleja ja värejä, jotka voivat täyttää kaikki sisustustoiveesi. Näitä arvokkaita esineitä voidaan luonnollisesti vielä muuttaa ja mukauttaa kooltaan ja väreiltään, jos huoneen sisustusta koskeva yleissuunnitelmasi sitä vaatii.

Palava halu

Polttavilla teoksilla tarkoitetaan katutaideteoksia, jotka ovat kuumia, eli juuri sillä hetkellä halutuimpia teoksia. Koska päivitämme aina galleriamme yksinoikeudella toteutetuilla ulkoasuillamme, saat varmasti käsiisi yhden näistä trendikkäistä graffiti- ja katutaiteen seinämaalauksista. Hieno esimerkki on kohde Evolution, joka on tehty sabluunalla, joka on katutaiteen muoto, jossa kuvio leikataan paperiin tai pahviin ja ruiskumaalataan sitten seinälle tai jalkakäytävälle. Tämän menetelmän perusti 1980-luvulla Pariisissa Blek le Rat -niminen katutaiteilija, ja sen tunnetuin taiteilija on nykyään Banksy, josta olet ehkä kuullutkin. Yksinkertaisen taustan mutta voimakkaan viestin ansiosta Evolution-graffiti- ja katutaideteoksen seinämaalaukset näyttävät hyvältä lähes missä tahansa, ja niillä on syvempi merkitys ja selkeä tyyli, joka voi silti puhua paljon.

Graffiti & katutaide seinämaalaukset Wildstyle

Wildstyle viittaa toisiinsa lomittuvien kirjainten ja symbolien merkintätyyliin. Vaikka tämä urbaanin taiteen muoto on monimutkainen ja monimutkainen, koska yleensä vain muut katutaiteilijat voivat lukea todellisen sanan, se on erittäin suosittu erityisesti nuoremman kansan keskuudessa. Wildstyle-tyylillä tehtyjen graffiti- ja katutaide-seinämaalaustemme eloisat ja resonoivat värit voivat antaa mille tahansa huoneelle valtavan sysäyksen ja nostaa sen huoneesta joksikin erityiseksi ja mieleenpainuvaksi. Teini-ikäinen graffiti olisi fiksu valinta juuri tähän tunnelmaan, sillä se on epäilemättä heti näkyvissä ja visuaalisesti silmiinpistävä, joten se on loistava valinta esimerkiksi toimistoon viestittämään, että kyseessä on nuorekas ja riehakas yritys.

Take your pick

Valitse upea kaupunkitaideteos värikkään, kaoottisen graffitimerkintämuurauksen muodossa, joka on täydellinen, jos pidät abstraktista taiteesta. Loistava tapaus on Music Love Graffiti -teos, joka on räiskyvä ja eläväinen, elämää herättävä teos. Jos historia on enemmän sinun juttusi, ehkä grunge-kuvaus nimeltä Part of Berlin Wall with Grunge Graffiti - Potsdamer Platz on sinulle sopivampi kohde. Liquid Graffiti on yksi hämärämmistä valinnoista, mutta joka tapauksessa silti suunnattoman muodikas ja kaunis. Kohteen siniset sävyt ja virtaava hienostuneisuus tekevät siitä hallitsevan esilläolon missä tahansa sen sijoitatkin. Joka tapauksessa hieno valikoima graffiti- ja katutaiteen seinämaalauksia tarjoaa jotakin jokaiselle taiteen ystävälle ja niille, jotka haluavat tuoda sisustukseensa hieman spunkkia.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.