Meduusa

Jos haluat erottua muista, hanki yksi maailman ainutlaatuisimmista eläimistä sisustuksesi keskipisteeksi. Photowallin meduusan seinämaalaukset tekevät seinäkoristuksestasi niin sanotuLue lisäästi kaupungin puheenaihe. Vaikka tämä merkittävä olento saa usein huonon maineen, kun on kyse sen suhteesta ihmisiin, ei ole epäilystäkään siitä, etteikö se olisi samanaikaisesti lumoava ja salaperäinen. Meduusan seinämaalaukset ovat hyvin joustavia, sanaleikki sikseen, sillä niiden erilaisia väriyhdistelmiä voidaan käyttää niin asuin- kuin vapaa-ajan tiloissa, jopa yritystiloissa. Anatomisesti meduusat ovat suhteellisen yksinkertaisia eläimiä, koska niiltä puuttuvat aivojen lisäksi myös veri ja luut, ja niillä on vain alkeelliset aistielimet. Nimestään huolimatta meduusat eivät ole kaloja. Itse asiassa ne eivät ole mitään. Tämä tekee meduusan seinämaalauksista niin kiehtovan teeman sisätiloihisi. Sen lisäksi, että ne kuuluvat eläinten sukupuun eri haaroihin, ne myös elävät eri elinympäristöissä. Meduusan seinämaalauksissa näet, että jotkut pitävät meren pinnasta ja toiset syvyyksistä. Näitä todella harvinaisia otuksia yhdistää se, että niillä on hyytelömäinen ruumis, joka näyttää vain leijuvan olemassaolossa.

Nuoruuden viehätys meduusan seinämaalauksilla

Meduusoista ehkä kaikkein kiehtovin on Turritopsis dohrnii, niin sanottu kuolematon meduusa, joka muistuttaa pientä karvaista sormustinta ja elää Välimerellä ja myös Japanin edustalla. Tämän lajin jäsenet voivat kääntää vanhenemisprosessin päinvastaiseksi, sillä sen sijaan, että ne kuolisivat, ne uudistuvat nuorina, jolloin meduusan elinkaari alkaa alusta. Tämä ihmeellinen prosessi, jota kutsutaan transdifferentiaatioksi, on kuin sammakko muuttuisi sammakkoeläimeksi tai perhonen toukaksi. Tämän voit kertoa meduusan seinämaalauksen katsojille, sillä se on todella hämmästyttävä tosiasia luonnosta. Sen lisäksi, että meduusan seinämaalaukset hämmästyttävät heitä visuaalisella viehätyksellään, ne voivat myös luoda ihmetyksen tunteen. Ihmettelyn tunne on erittäin hyödyllistä myös nuorille!

Niin monta väriä

Ei ole yllättävää, että meduusoilla on niiden monipuolisen evoluutiohistorian vuoksi fantastinen valikoima muotoja, kokoja, käyttäytymismalleja ja värejä. Tämä tekee niistä ihanteellisen aiheen sisustukseen monipuolisten meduusaseinämaalaustemme muodossa. Voit valita vaalean sävyn, kuten "La Rochelle Jellyfish", tai tummemman ja särmikkäämmän sävyn, kuten "Giant Lions Mane", meduusan seinämaalauksilla. Kyse on vain siitä, että ne sovitetaan yhteen tai asetetaan vastakkain olemassa olevan sisustuksen, värimaailman ja muiden sisustuselementtien kanssa. Mikä tahansa koti, toimisto tai hengailupaikka hyötyisi näiden meduusojen seinämaalausten tuottamasta visuaalisesta painoarvosta. Väri on erittäin tärkeä tekijä huoneen uudistamisessa, sillä se voi sanella mielialamme ja alueen yleisen tunnelman. Jotkut näistä meduusan seinämaalauksista saattavat olla jopa hieman liikaa tiettyihin tiloihin, kuten lasten tiloihin. Näiden fantastisten olentojen muukalaismainen ulkonäkö voi ehkä pelottaa heitä hieman liikaa. Meduusan seinämaalauksissa on kuitenkin myös lapsiystävällisiä kuvia, kuten eläväinen "Underwater Journey", jossa meduusan voi nähdä elävän rauhassa muiden merenelävien kanssa.

Lisää meduusan seinämaalauksia

Toinen merkittävä asia on se, että vuonna 1991 kuukalameduusat matkasivat avaruuteen avaruussukkula Columbian kyydissä, jotta tiedemiehet voisivat tutkia, miten mikropainovoima vaikuttaa niihin. Se, mitä seuraavaksi tapahtui, on yksinkertaisesti leukoja hivelevää, sillä meduusat lisääntyivät avaruudessa! Kun ne palasivat Maahan, tutkijat huomasivat, että avaruudessa syntyneet meduusat eivät osanneet käsitellä painovoimaa. "Space Jelly" -nimisen meduusan kaltaiset seinämaalaukset voivat vangita tuon tapahtuman hengen, ja niistä voi tulla yksi sisustuksen mieleenpainuvimmista nähtävyyksistä. Jos haluat pehmeämmän sävyn, "Lovers" voi olla sinulle sopiva meduusaseinämuraali. Se sopisi jopa makuuhuoneen upeaksi sisustukseksi, joka osoittaa kiintymystä epätodennäköisten kanavien kautta.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1