Muokkaa ja tilaa Hinta 39 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Help

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Jungle Animals - Hazel

Jungle Animals -tapetti: Tuo kotiisi viidakon elämää ja värikkäitä eläinhahmoja Jungle Animals -tapetilla. Tämä seinämaalaus on täydellinen valinta kaikille luonnon ja villieläinten ystäville, jotka haluavat tuoda ripauksen trooppista tunnelmaa omaan tilaansa. Vesivärimäinen efekti antaa leijonille ja kasvillisuudelle unenomaisen ilmeen, joka herättää seinäsi eloon ainutlaatuisella tavalla.

Elävöitä tilasi trooppisella teemalla

Tässä on joitain tämän taustakuvan tärkeimpiä ominaisuuksia:

 • Eläväinen ja trooppinen teema, jossa seikkailee erilaisia eläimiä
 • Unenomainen vesiväriefekti, joka tuo syvyyttä ja pehmeyttä kuvaan
 • Monipuolinen käyttö erilaisissa tiloissa, kuten lastenhuoneissa tai oleskelutiloissa

Luo kotiisi rauhallinen viidakkokeidas

Jungle Animals -tapetti luo tilaan syvyyttä ja visuaalista mielenkiintoa, muuttaen sen harmoniseksi ja rauhalliseksi paikaksi. Tapetin yhdistäminen huoneen eri sisustuselementteihin luo tyylikkään ja leikkisän ilmapiirin.

Lisäksi huoneeseen sijoitettu tuoli tekee tilasta kodikkaan, tarjoten paikan rentoutua viidakon keskellä. Työskentelyalue, jossa on pöytä ja tuoli, luo ympäristön tuottavuudelle ja luovuudelle. Kaiken kaikkiaan huone esittelee harmonisen yhdistelmän luontoa, sisustuselementtejä ja pop-taidetta seinämaalauksen muodossa, tarjoten ainutlaatuisen tunnelman opiskeluun, rentoutumiseen tai työskentelyyn.

Valitse tavallisesta tai premium-tapetista – kaikki ympäristöystävällinen ja PVC-vapaa. Standard on klassinen ja kestävä valinta, kun taas premium tarjoaa parempaa kestävyyttä ja puhdistettavuutta mattapintaisella pinnalla. Jos haluat irrotettavan vaihtoehdon, tarjoamme myös kuori- ja -kiinni tapetti.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e318426
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.
Tämän aiheet eri vaihtoehdot:

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.