Muokkaa ja tilaa Hinta 39 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Help

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Jungle Hangout

Jungle Hangout -tapetti: Kutsu luonto kotiisi Jungle Hangout -tapetilla, joka tuo trooppisen viidakon eläimet suoraan seinillesi. Tämä seinämaalaus on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat lisätä eloisuutta ja luonnon kauneutta sisustukseensa. Viidakon eläimet, kuten jaguaarit, papukaijat ja erilaiset linnut, heräävät eloon tässä yksityiskohtaisessa ja värikkäässä seinämaalauksessa, joka on kuin ikkuna toiseen maailmaan.

Elävöitä tilaasi trooppisella kosketuksella

Tässä on joitain tämän taustakuvan tärkeimpiä ominaisuuksia:

 • Monipuolinen eläinaiheinen kuvitus, joka tuo eloa seinillesi
 • Tiheä viidakon tausta, joka luo syvyyttä ja intensiivistä vihreyttä
 • Laadukas painatus, joka vangitsee jokaisen yksityiskohdan ja värin

Tuo kotiisi viidakon tunnelmaa Jungle Hangout -tapetilla

Jungle Hangout -tapetti sopii erinomaisesti luomaan rentouttavan ja rauhoittavan tunnelman makuuhuoneeseen tai muuttamaan olohuoneen trooppiseksi pakopaikaksi. Sen avulla voit luoda ainutlaatuisen ja inspiroivan tilan, joka kutsuu seikkailuun ja rentoutumiseen.

Yhdistä tämä seinämaalaus yksinkertaisiin huonekaluihin ja luonnonmateriaaleihin, kuten puu ja rottinki, korostaaksesi luonnonläheistä teemaa. Tämä seinämaalaus ei ainoastaan tuo huoneeseesi kauneutta, vaan myös tarjoaa puhetta herättävän keskipisteen, joka heijastaa rakkautesi luontoon ja eläimiin.

Valitse tavallisesta tai premium-tapetista – kaikki ympäristöystävällinen ja PVC-vapaa. Standard on klassinen ja kestävä valinta, kun taas premium tarjoaa parempaa kestävyyttä ja puhdistettavuutta mattapintaisella pinnalla. Jos haluat irrotettavan vaihtoehdon, tarjoamme myös kuori- ja -kiinni tapetti.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
PWB
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e319240
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.
Tämän aiheet eri vaihtoehdot:

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.