Muokkaa ja tilaa Hinta 39 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Help

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Flamingos Paradise

Flamingos Paradise -tapetti: Koe trooppinen pakopaikka omassa kodissasi Flamingos Paradise -tapetin avulla. Tämä upea seinämaalaus vie sinut suoraan paratiisiin, jossa valkoiset flamingot ja muut lintulajit vaeltelevat kirsikkapuiden alla. Tämä seinämaalaus on kuin ikkuna toiseen maailmaan, joka tuo luonnon kauneuden ja rauhan suoraan huoneeseesi.

Elävöitä tilaasi Flamingos Paradise -taustakuvalla

Tässä on joitain tämän taustakuvan tärkeimpiä ominaisuuksia:

 • Eläväinen ja yksityiskohtainen trooppinen maisema
 • Luonnollinen kauneus, joka tuo rauhaa ja rentoutumista
 • Laadukas painatus, joka herättää kuvan eloon

Anna kotisi heijastaa luonnon rauhaa Flamingos Paradise -tapetilla

Flamingos Paradise -tapetti on täydellinen valinta, kun haluat tuoda luonnonrauhan ja kauneuden osaksi sisustustasi. Seinämaalaus luo tilaan visuaalisen keskipisteen, joka on sekä rauhoittava että kiehtova. Voit sijoittaa sen makuuhuoneeseen luomaan rentouttavan tunnelman tai olohuoneeseen luomaan keskustelunaiheen vieraille.

Tämä seinämaalaus sopii erinomaisesti yhdistettäväksi yksinkertaisiin, maanläheisiin sisustuselementteihin, jotka korostavat sen luonnollista teemaa. Se on myös ihanteellinen valinta lastenhuoneeseen, jossa se voi herättää mielikuvituksen ja luoda leikkisän ympäristön.

Valitse tavallisesta tai premium-tapetista – kaikki ympäristöystävällinen ja PVC-vapaa. Standard on klassinen ja kestävä valinta, kun taas premium tarjoaa parempaa kestävyyttä ja puhdistettavuutta mattapintaisella pinnalla. Jos haluat irrotettavan vaihtoehdon, tarjoamme myös kuori- ja kiinni tapetti.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
PWB
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e326487
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.