Muokkaa ja tilaa Hinta 35 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Help

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Baby Bear

Tee huoneestasi pehmoinen ja söpö tällä ihastuttavalla Baby Bear -taustakuvalla, jossa on selkeä kuva vauvan karhun muotokuvasta, joka katsoo uteliaana eteesi. Pieni ruskea karhu valkoisella taustalla on suoraviivainen lähestymistapa, mutta se voi lisätä paljon luonnetta makuuhuoneeseen, olohuoneeseen, perhehuoneeseen ja jopa toimistoon. Eläinten ystävät tai ne, jotka rakastavat söpöjä ja pehmoisia asioita, rakastavat ja arvostavat tätä taustakuvaa, joka on asennettu heidän tilaansa. Eläinaiheiset taustakuvat ovat rohkeita kodin sisustukseen Painetuilla eläinkuvilla varustetut taustakuvat tuovat minkä tahansa tilan ympärille hieman omituisuutta, mikä tekee siitä rohkean paikan. Baby Bear -taustakuvan väri voi muuttaa huoneen viihtyisäksi. Sen ruskean värin eri sävyjen käyttö antaa maagille syvyyttä ja tekstuuria. Kodin sisustussuunnittelijat harkitsevat tämänkaltaisen eläinaiheisen tapetin lisäämistä lisäämään luonnetta tilaan. Myös sen suoraviivainen lähestymistapa kertoo paljon rohkeudesta ja uskalluksesta. Miten koristella Baby Bear tapetti Oletetaan, että haluat tämän tapetin makuuhuoneen sisälle. Aivan kuten kuvassa näkyy, neutraaliväriset huonekalut, verhoilut ja kalusteet sopivat hyvin yhteen ja antavat tälle tapetille ihanan korostuksen. Ruskean, valkoisen, harmaan ja mustan kaltaiset värit voivat antaa sille valokeilan, jolloin vauvakarhun kuva on makuuhuoneesi keskipiste. Tämä näkökohta pätee myös, jos haluat tämän tapetin olohuoneen ympärille, jos niin haluat. Myöskään elinvoimaisten värien käyttö ei ole ongelma - värit, kuten sinappi, keltainen, tiilenpunainen ja pastellivärit sopivat parhaiten sen tunnelmaan ja motiiviin. Voit käyttää näitä värejä jakkaroiden, tyynyjen, peittojen tai mattojen kanssa, koska pieni voimakas värin tönäisy voi auttaa tasapainottamaan elementtejä huoneen sisällä. Sinun on myös muistettava, että tämän taustakuvan korostaminen kirkkaanvärisillä seinillä ei ole hyvä idea; värit valkoinen ja harmaa ovat parhaita vaihtoehtoja, jos aiot käyttää aksenttiseinää tämän taustakuvan kanssa. Ruskea on erittäin monipuolinen väri, joten sen koristelu eri väreillä ei aiheuta päänvaivaa, ja nautit ajastasi vauvan karhun tapetin sisustamisessa.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e322781
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.