Muokkaa ja tilaa Hinta 39 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Help

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Wild Bouquet IV

Wild Bouquet IV -tapetti: Luo kotiisi luonnon rauhaa ja kauneutta. Wild Bouquet IV -tapetti on kuin taideteos seinälläsi, joka tuo luonnon monimuotoisuuden ja rauhan suoraan kotiisi. Tämä seinämaalaus on täydellinen valinta, jos haluat tuoda tilaasi hienostuneen ja luonnollisen tunnelman. Sen kuivattujen lehtien ja kasvien monimuotoisuus valkoisella, kermaisella taustalla luo pehmeän ja elegantin ilmeen, joka sopii mihin tahansa sisustustyyliin.

Luo luonnonläheinen tunnelma Wild Bouquet IV -tapetilla

Tässä on joitain tämän taustakuvan tärkeimpiä ominaisuuksia:

 • Luonnon monimuotoisuuden kauneus seinälläsi
 • Hienostunut ja rauhallinen värimaailma
 • Orgaaninen kosketus, joka luo rauhoittavan ilmapiirin

Sisusta kotisi tyylikkäästi ja luonnonläheisesti Wild Bouquet IV -tapetilla.

Wild Bouquet IV -tapetti sopii erinomaisesti ruokailutilan seinäksi, jossa se luo elävän ja luonnon inspiroiman ilmapiirin. Sen elegantit, huolellisesti asetellut oksat ja lehdet tuovat tilaan eloisuutta ja luonnon kauneutta. Yhdistä tapetti minimalistiseen lasipöytään ja perinteisiin tuoleihin luodaksesi tilaan modernin ja klassisen yhdistelmän, joka korostaa luonnon elementtejä.

Tapetin luonnolliset elementit ja huoneen sisustuksen design yhdessä luovat kodikkaan ja tyylikkään tunnelman, joka heijastaa rakkautta luontoon. Pöydällä olevat maljakot lisäävät yhtenäisen luonnon inspiroiman koristelun, mikä tekee tilasta sekä elegantin että kodikkaan.

Valitse tavallisesta tai premium-tapetista – kaikki ympäristöystävällinen ja PVC-vapaa. Standard on klassinen ja kestävä valinta, kun taas premium tarjoaa parempaa kestävyyttä ja puhdistettavuutta mattapintaisella pinnalla. Jos haluat irrotettavan vaihtoehdon, tarjoamme myös irrotettavan tapetin.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
PWP
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e330313
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.
Tämän aiheet eri vaihtoehdot:

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.