Muokkaa ja tilaa Hinta 39 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Sky Castle

Tee kodistasi fantasiaa ja seikkailua täynnä oleva tila tällä Sky Castle -taustakuvalla, joka näyttää maisemallisen näkymän satumaahan. Tämä taustakuva sopii kiistatta täydelliseksi taustakuvaksi makuuhuoneeseen, olohuoneeseen, ruokasaliin, eteiseen tai jopa toimistosi sisälle. Tämän taustakuvan kuvitus koko kylästä antaa syvyyttä minkä tahansa huoneen sisälle, johon haluat sen asentaa. Tämän tapetin unenomainen tunnelma muuttaa tilasi ilmapiirin rauhoittavaksi ja viihtyisäksi. Jos etsit kodin sisustusta, joka tuo huoneeseesi rauhallisuuden ja rauhan, tämä tapetti sopii täydellisesti sinulle.

Tee kotisi sisustuksesta paratiisimaisen tuntuisen Sky Castle -taustakuvalla

Tämän taustakuvan kuvitus leijuvasta linnasta tekee siitä huomiota herättävän ja kutsuvan katseltavaksi minkä tahansa tilan sisällä. Jos haluat ainutlaatuisen kodin tilan, tämä taustakuva auttaa sinua siinä. Tämä tapetti tekee kodin sisustuksesta houkuttelevan näköisen, erityisesti olohuoneesta. Kuvittele, että toivotat vieraasi tervetulleeksi tällaisella houkuttelevalla näkymällä. Sen yksityiskohtainen kuva luo tilaan tekstuuria ja aitoutta, mikä tekee siitä erinomaisen taustan nykyaikaiselle kodin sisustukselle. Myös tämän tapetin tekeminen huoneesi aksenttiseinäksi on ihanteellista, koska se voi kiistatta kiinnittää huomiota seinään.

Miten tyylitellä Taivaanlinna-tapetilla

Tämän tapetin ulkonäkö riittää tekemään tilastasi hyvin sisustetun ja visuaalisesti miellyttävän. Jos kuitenkin haluat tämän makuuhuoneen tai olohuoneen sisälle, on ihanteellista sisällyttää huonekalut, verhoilut ja kaapistot neutraaleilla sävyillä, kuten mustalla, valkoisella, harmaalla ja ruskealla. Luonnonmateriaalien, kuten huonekasvien, rottingin, puun, juutin, saviruukkujen jne. käyttäminen on myös erinomainen vaihtoehto. Tämä tapetti korostuu kauniisti valkoisia seiniä vasten, jolloin sen sävyt näkyvät ja erottuvat paremmin. Muista, että asianmukainen valaistus lisää dramaattisen johdannon kodin sisustukseen tyylistä tai sisustuksesta riippumatta; on varmistettava, että tilassa on riittävä valaistus.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
PWP
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e319273
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Asennusvideo

Lataa asennusohjeet

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.